Georgi Nicolai Gulliksen er Young Ambassador

Georgi går Vg1 science og skal ved siden av skolen gjennom Young Ambassadors utdanningsprogram for samfunnsengasjerte og kunnskapssøkende ungdom. 

Ung gutt med brunt hår og svarte klær som står i en skolegang.  - Klikk for stort bildeGeorgi Nicolai Gulliksen er Young Ambassador skoleåret 2022-2023. Nina Elisabeth Nilsen

Young Ambassadors skal stimulere, inspirere og motivere ungdom til å realisere sitt fulle potensial, til samfunnets beste.

- Vi fikk inn mange gode søknader fra flinke og motiverte videregåendeelever i Oslo og omegn, og av dem har vi valgt ut 20 til å bli årets unge ambassadører, deriblant Georgi Nicolai Gulliksen!, melder Young Ambassadors i en e-post til avdelingsleder på sciencelinja, Nina Elisabeth Nilsen.

Programmet starter opp i september og i går, torsdag 29. september, var Georgi på besøk i Finansdepartementet for å lære om nasjonal og internasjonal økonomi, I løpet av skoleåret skal han delta på om lag 10 seminarer, som tar for seg ulike aspekter ved samfunnet. Til seminarene kommer stortingspolitikere, næringslivsledere og eksperter innen ulike fagfelt. 

Young Ambassadors er basert på frivillig arbeid av en gruppe norske studenter, med god støtte fra mange aktører. Deres nærmeste støttespillere er Den amerikanske ambassade, First House, McKinsey, BAHR og Den Norske Opera og Ballett.

Vi på Greåker vgs. heier på engasjert ungdom og håper Georgi får mye nyttig kunnskap og gode erfaringer med seg dette året. 

Til toppen