Gratis foreldrekurs med oppstart i uke 6

Foreldrekurset gir deg hjelp til å forstå ungdommen din, slik at du kan være en god støtte.

Portrettbilde av kursholder Henriette Westgaard Flote.  - Klikk for stort bildeHenriette Westgaard Flote tilbyr gratis foreldrekurs fra uke 6. Tone Sundnes Reiten

- Har du en ungdom hjemme som sliter med motivasjon, stress eller lav selvfølelse? Eller som er mye sint, trist eller taus? På kurset kan du lære mer om hvordan du snakker med og forstår ungdommen din best mulig. Vi ser på typiske situasjoner vi alle kjenner oss igjen i og hvordan disse kan løses, forteller kursholder Henriette Westgaard Flote.

Kurset vil gå over tre samlinger på ettermiddagstid i uke 6, 7 og 9 her på Greåker videregående skole.

- Det legges opp til at kursdeltakerne bidrar med eksempler og spørsmål fra egen hverdag, men ingen skal utlevere seg selv og sine ungdommer. Vi tar opp temaene på generelt grunnlag og sørger for at det er relevant for alle, sier Henriette Westgaard Flote.

Skole og foreldre på samme lag

- Foreldre er viktige støttespillere og ressurser i ungdommenes liv. Med foreldrekurset ønsker vi å styrke laget rundt elevene våre, for kontakten mellom skole og foresatte er viktig for oss, forteller rektor Kristin Danielsen.

Påmelding innen 1. februar

Du melder din interesse til Henriette Westgaard Flote på e-post. Hun besvarer også gjerne spørsmål du har.

Kurset har plass til ca. 15 deltakere. Påmelding innen 1. februar.

Om foreldrekurset

Kurset er utviklet av Henriette Westgaard Flote. Hun er pedagog med videreutdanning i psykisk helse og livsmestring. De siste årene har hun jobbet som mestringskursholder for ungdom og foreldreveileder. Foreldrekurset hun nå har utviklet bygger på erfaringer fra disse to områdene.

Til toppen