Klassebilder fra vitnemålsutdelingen 15. juni

Bilder fra 3HSA, 3MDA, 3PBA, 3PBB, 3PBC, 4PBA, 3STE, 3STF og kombinasjonsklassen.  3HSA med lærerne Silje, Gerd og Hilde. Denne gjengen er ferdige helsesekretærer.   

Jenter og gutter med roser og hvite papirer i hendene foran et grønt tre - Klikk for stort bildeKombinasjonsklassen vår har fullført grunnskolen og er klare for videregående fra høsten av. Her sammen med lærerne Preben og Henriette og virksomhetsleder på St. Marie læringssenter, Kjersti. 
Jenter og gutter med roser i hendene stående, sittende og liggende på en grønn plen.  - Klikk for stort bildeFlere av musikkelevene våre i 3MDA sa de ønsker å komme på besøk allerede til høsten! Det er vi glade for. Her med lærerne Jan Ragnar og Hege og utdanningsleder Lars.
Jenter og gutter som står foran et grønt tre med roser i hendene.  - Klikk for stort bildeElevene i 3PBC var de aller første elevene våre på barne- og ungdomsarbeider med studiespesialisering da de startet for tre år siden. Her med lærerne Lene og Trond og utdanningsleder Hilde Karine. 
Jenter og gutter på en grønn plen.  - Klikk for stort bildeElevene i 3PBA har studiekompetanse etter et år med påbygg og er klare for videre studier. Lærer Ellen ute til høyre.
Jenter og gutter foran et grønt tre.  - Klikk for stort bilde3PBB har også oppnådd generell studiekompetanse etter å ha gått yrkesfag først.

Gutter og jenter foran et grønt tre. - Klikk for stort bildeDenne gjengen i 4PBA har nå både fagbrev og generell studiekompetanse!

 Jenter og gutter stående foran et grønt tre.  - Klikk for stort bilde3STF på sciencelinja.   Jenter og gutter stående foran et grønt tre.  - Klikk for stort bilde3STE på sciencelinja.   

Til toppen