Musikklinja imponerte med "Pippin"

"Sarpsborg scene fylt med talent" var anmeldelsen fra Sarpsborg Arbeiderblad. Her er bildene fra musikklinjas oppsetning av musikalen Pippin.Bilder av musikklinjas elever på scenen - Klikk for stort bildePippin 2021 Greåker vgs.  

Fredag 3. og lørdag 4. september inntok alle de tre trinnene på musikklinja Sarpsborg scene. I nesten et år har de jobbet med Broadway-musikalen Pippin. Musikalen skulle egentlig hatt premiere i februar 2021, men ble utsatt på grunn av korona. Ekstra hyggelig var det derfor at noen av vårens avgangselever var å se på scenen i rollene de skulle spilt i vår. Årets førsteklassinger fikk litt av en ilddåp, med bidro sterkt til det gode resultatet etter kun to uker som elever på musikklinja. 

Musikken var både vakker og fengende. Linjas orkester spilte, linjas kor sang og linjas dansere danset. Over 20 sangere hadde større eller mindre roller. 

Strålende kritikker 

Både enkeltprestasjoner, koret, musikerne og produksjonen har høstet god kritikk. Hvis du abonnerer på Sarpsborg Arbeiderblad kan du lese deres anmeldelse.

Om musikalen

Pippin er historien om en ung mann som leter etter meningen med livet. Pippin har et brennende ønske om å gjøre noe helt ekstraordinært. På veien mot målet møter han mange fargerike karakterer.

Bilder fra scenen

Bilder fra orkestergraven

Til toppen