Prosjektuke: "Ut på tur, aldri sur"

En tur til Hvaler skal få Vg1-elevene til å utforske ulike fremmedspråk og nye læringsteknikker.Hav, skjær og fyr. - Klikk for stort bildeSpråkprosjektet "Ut på tur, aldri sur" gir en ny tilnærming til fremmedspråk. Plakat laget av språkseksjonen          

Språkundervisningen i uke 36 og 37 er satt av til prosjektet som har fått tittelen «Ut på tur, aldri sur». Da skal elevene jobbe klassevis og ikke i de vanlige språkgruppene.

I løpet av de to ukene skal alle klasser på Vg1 ut i Hvalerskjærgården for å ta bilder og finne ord på sitt fremmedspråk som passer til det å være på tur.

Språklærene vil gjennom ulike oppgaver og aktiviteter formidle hvordan elevene kan lære et nytt språk best mulig. Ulike læringsstrategier og studieteknikker blir utforsket, og kanskje lærer den enkelte også noe nytt om seg selv på veien.  

- Vi ønsker å gi elevene ulike verktøy for hvordan de kan lære et språk best mulig. Det vil vi gjøre gjennom musikk, oppgaver og ulike aktiviteter, forteller fagleder i språk, Marte Skauen.

Til toppen