Viktige frister for deg som er avgangselev

Vitnemål og kompetansebevis - Klikk for stort bilde Tore Kristian Nygaard Kobbenes Her er det du må passe på selv i forbindelse med utstedelse av ditt kompetansebevis eller vitnemål. 

Studiespesialisering, science, musikk og påbygg

15. og 16. juni

På avslutningsseremoniene deler vi ut testvitnemål. Dette må du se gjennom og sjekke at fag, karakterer, eventuelle eksamener og førstegangsvitnemål (nederst til venstre) stemmer. Du må gi beskjed om feil så raskt som mulig og INNEN fredag 17. juni.

23. juni

Du kan hente signert og stemplet vitnemål i resepsjonen på Greåker torsdag 23. juni mellom klokken 09.00 og 14.00.

Før 1. juli

Hvis du har søkt opptak til universitet eller høyskole til høsten, må du i perioden 25. juni til 1. juli sjekke at vitnemålet ditt er lastet opp hos Samordna opptak. Hvis det ikke automatisk har kommet inn, må du selv ta ansvar for å laste det opp innen fristen 1. juli.

Yrkesfag

15. juni

3HSA får utdelt testkompetansebevis på avslutningsseremonien. Dette må du se gjennom og sjekke at fag, karakterer, eventuelle eksamener og førstegangsvitnemål (nederst til venstre) stemmer. Du må gi beskjed om feil så raskt som mulig og INNEN fredag 17. juni.

23. juni

Vg2 yrkesfag og 3HSA kan hente signert og stemplet kompetansebevis i resepsjonen på Greåker torsdag 23. juni mellom klokken 09.00 og 14.00.

Voksenopplæring

16. juni

På avslutningsseremonien deler vi ut testkompetansebevis. Dette må du se gjennom og sjekke at fag, karakterer og eventuelle eksamener stemmer. Du må gi beskjed om feil så raskt som mulig og INNEN fredag 17. juni.

20. juni

Hvis du har tatt privatisteksamen i vår og ønsker å ha med ny karakter på kompetansebeviset, må du gi oss beskjed innen mandag 20. juni.

23. juni

Du kan hente signert og stemplet kompetansebevis i resepsjonen på Greåker torsdag 23. juni mellom klokken 09.00 og 14.00.

Innen 1. juli

NB! Kompetansebevis lastes ikke automatisk opp hos Samordnet opptak, det må du altså gjøre selv. Husk at siste frist er 1. juli.

Uavhentede sendes i posten

Vitnemål og kompetansebevis som ikke blir hentet innen 14.00 sendes i posten til folkeregistrert adresse.  

Til toppen