Vil du være med på nyoppstartet foreldrekurs på Greåker?

Foreldrekurset vil gå over to eller tre samlinger. Oppstart på nyåret 2023.

Kvinne i grønn bluse og jeansjakke ute i grønne omgivelser.  - Klikk for stort bildeKursholder Henriette Westgaard Flote Stian Evensen

Kurset retter seg i første omgang til foreldre/foresatte som har ungdom som har fått/får oppfølging av skolehelsetjeneste, BUP, gått på mestringskurs eller lignende. I tillegg åpner vi for foreldre der ungdommen ikke har fått noe tilbud, men likevel har behov for det.

Det er viktig å understreke at innholdet i kurset er relevant for alle foreldre og ikke dreier seg om psykisk sykdom, men heller forebygge og støtte med tanke på livet videre.

Aktuelle temaer for samlingene er blant annet:

  • identitet
  • stress og prestasjonspress
  • god selvfølelse
  • sammenhengen mellom tanker og følelser

Temaene behandles på et generelt grunnlag hvor flere kan kjenne seg igjen. Det legges ikke opp til at deltakerne utleverer seg selv eller egne ungdommer. Deltakerne kan også selv få komme med innspill på temaer.

Meld din interesse nå

Kurset starter etter nyttår og mer informasjon kommer i desember. Det er et begrenset antall plasser og det er lov å melde sin interesse eller komme med uforpliktende spørsmål allerede nå. Kurset er selvsagt helt gratis og holdes på ettermiddag/kveld. Flere foreldre har tatt kontakt etter at nyheten ble sluppet i høst, og noen har også meldt seg på.

Om kursholder Henriette Westgaard Flote

Prosjektleder og kursholder er Henriette Westgaard Flote. Hun er pedagog med videreutdanning i psykisk helse og livsmestring, tidligere lærer på Greåker vgs., mestringskursholder for ungdom og foreldreveileder. Hun kan nås direkte for spørsmål på e-post: kurs@henriettewestgaardflote.no

Til toppen