Aktuelt

Søke om annullering av eksamen 22. mai

Annullering og dispensasjon innebærer at elevene får skrevet ut gyldig vitnemål uten eksamenen som ble gjennomført mandag 22. mai, dersom de ellers oppfyller kravene til vitnemål.

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2022 eller tidligere? Da tilbyr Viken gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2023! 

Russefeiring - melding til foresatte på Vg1 og Vg2

Det er mai, og russefeiringen er godt i gang for Vg3-elevene. I år ser vi imidlertid en trend der yngre elever deltar i feiringen.  

Celebert besøk på Tosterødberget

Felix som er elev ved Tosterødberget har på eget initiativ kontaktet og invitert Diplomat Mr. Talgat Zhumagulov, ministerrådgiver ved Kasakhstans ambassade i Oslo.  

Skolematundersøkelsen 2023 – informasjon til elever og foresatte

Skolematundersøkelsen gjennomføres i uke 7. Den er digital og tar ca. 10 minutter å gjennomføre. Undersøkelsen er anonym og frivillig. Resultatene fra undersøkelsen vil brukes i planleggings- og evalueringsarbeid av gratis skolemåltid.  

Var du avgangselev i 2020 eller senere og har et eller flere fag med 1 eller IV?

Du kan få hjelp til å bestå privatisteksamen denne våren dersom du melder deg opp til eksamen i faget og melder deg på intensivopplæring.  

Russ møtte statsministeren for å snakke om en mer inkluderende russetid

Mange skoler i Viken har tatt konkrete grep for å lage en mer inkluderende russefeiring. Tirsdag besøkte statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) russestyret ved Halden videregående skole. Her fikk han høre om hvordan de har jobbet for at alle elevene ved skolen skal få en fin russetid.

Åpen skole

Halden videregående skole inviterer til åpen skole onsdag 18. januar.  

Invitasjon til møte for foresatte

Halden videregående skole inviterer foresatte til elever på yrkesfag til informasjonsmøte 19. januar  

Cafe for foresatte til avgangskullet (Russ-23)

I samarbeid med Motz conditori på Høvleriet inviterer vi til åpen cafe tirsdag 29.11.22 kl 17.30-20.00.