Aktuelt

Halden kommune informerer om rettferdige fartshindre ved Halden videregående skole Porsnes

Ny teknologi skal gi tryggere skolevei.   

Dødsfall blant skolens elever

Det er med stor sorg vi i dag har mottatt den triste beskjeden om at en av våre elever har gått bort. Vi har mistet en flott ungdom altfor tidlig, og vi er alle sterkt berørt av hendelsen. Våre tanker går til familie og venner i en vanskelig tid.

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.    

Elevundersøkelsen 2021

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre  

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Operasjon dagsverk

Operasjon dagsverk er et spennende prosjekt og i år går pengene til barn og ungdom i Sør-Afrika.  

OD-dagen er 4.november

 A lle elever oppfordres til å finne seg jobb denne dagen for å støtte en god sak.    

Besøk fra Andøya Space og rakettoppskyting

Fysikkelevene på studiespesialisering hadde besøk av Andøya Space Education onsdag 20. oktober. Elevene lærte om prinsippene for rakettoppskyting og bygde sine egne papir-raketter. Til slutt skjøt de opp rakettene med lufttrykk på fotballbanen. Det var høyt engasjement, og fotballbanen ble for kort for flere av rakettene. Tusen takk til Andøya Space Education for en annerledes og spennende undervisningsøkt.    

Haldenrussen 2022

Invitasjon til møte for foresatte med elever på Vg3 Idrettsfag, Vg3 Musikk/drama, Vg3 Studiespesialisering, Vg3 Påbygging til generell studiekompetanse.  

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Til toppen