Aktuelt

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

De har klart noe helt unikt

Kursen er staket ut. Lærlingplassene sikret. Allerede. Her ser du framtidas elektrikere og energimontører.   Artikkel og bilder er i sin helhet gjengitt med tillatelse fra Halden Arbeiderblad (Artikkel av: Hanne Eriksen) Snakk om gladsak. Halden Arbeiderblad besøker elevene på VG2 el-energi og ekom her ved Halden videregående skole på Porsnes. Klassen består av 15 elever. 14 har fått lærlingplass. En annen har valgt å satse på skolegang.

Å bygge bro mellom fag

Klasse 1STD har over en lengre periode arbeidet med et tverrfaglig prosjekt med utgangspunkt i læreplanmålet «bærekraft». Lærerne i naturfag og i norsk har samarbeidet tett for å gi elevene dybdelæring, variert undervisning og høy grad av elevmedvirkning.

Endelig kan vi reise på studietur igjen!

Fra 21. – 27. mars var 15 av Nettskolens spansk 3-elever fra 7 forskjellige VGS i Østfold på tur til Granada i Spania. Uken bestod av undervisning, kulturelle aktiviteter og, ikke minst, av å skape minner for livet.  

Påbygg - valg av programfag

Nå skal du som søker Påbygg neste skoleår gjennomføre valg av programfag. Det vil være informasjonsmøte torsdag 17. mars kl. 08:00 – 08:45 i Auditoriet!  

Tilbud om vaksine mot hjernehinnebetennelse til vg2-elever og til de vg3-elever som ikke tok vaksine i fjor

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16-19 år vaksinerer seg mot hjernehinnebetennelse.    

Eksamen avlyses

Regjeringen har bestemt at de fleste av vårens ordinære eleveksamener i grunnskole og videregående skole avlyses.

Programfagvalg for skoleåret 2022/2023 – Studiespesialisering - Åpner mandag 7. februar

Nå skal du som går Studiespesialisering gjennomføre programfagvalg for kommende skoleår. Du som skal opp i VG2 skal også velge programområde. (SSØ/REA)  

Var du avgangselev på videregående skole i 2019/20 eller 2020/21 og fikk ikke bestått?

Viken fylkeskommune tilbyr intensivkurs som forberedelse til privatisteksamen for avgangselever som fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 skoleåret 2019/20 eller 2020/21.  Du får hjelp til å fullføre og bestå i de fagene du trenger, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Når du har avlagt eksamen, dekker Viken fylkeskommune også eksamensavgiften din.  

Til toppen