Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

God sommer

Vi ønsker alle våre elever og ansatte en god sommer. Skolens åpningstider i sommer:  

Tilbake til vanlige fraværsregler fra høsten

Regjeringen gjeninnfører de vanlige fraværsreglene i videregående skole og på ungdomsskole fra høsten 2022.

Informasjon om norsk barnehage og opplæring til nyankomne ungdommer og foreldre

Vi har oversatt informasjon om det norske skolesystemet til flere språk, blant annet ukrainsk og russisk. Informasjonen kan lastes ned og deles ut til nyankomne ungdommer og foreldre.    

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

De har klart noe helt unikt

Kursen er staket ut. Lærlingplassene sikret. Allerede. Her ser du framtidas elektrikere og energimontører.   Artikkel og bilder er i sin helhet gjengitt med tillatelse fra Halden Arbeiderblad (Artikkel av: Hanne Eriksen) Snakk om gladsak. Halden Arbeiderblad besøker elevene på VG2 el-energi og ekom her ved Halden videregående skole på Porsnes. Klassen består av 15 elever. 14 har fått lærlingplass. En annen har valgt å satse på skolegang.

Å bygge bro mellom fag

Klasse 1STD har over en lengre periode arbeidet med et tverrfaglig prosjekt med utgangspunkt i læreplanmålet «bærekraft». Lærerne i naturfag og i norsk har samarbeidet tett for å gi elevene dybdelæring, variert undervisning og høy grad av elevmedvirkning.

Endelig kan vi reise på studietur igjen!

Fra 21. – 27. mars var 15 av Nettskolens spansk 3-elever fra 7 forskjellige VGS i Østfold på tur til Granada i Spania. Uken bestod av undervisning, kulturelle aktiviteter og, ikke minst, av å skape minner for livet.  

Påbygg - valg av programfag

Nå skal du som søker Påbygg neste skoleår gjennomføre valg av programfag. Det vil være informasjonsmøte torsdag 17. mars kl. 08:00 – 08:45 i Auditoriet!  

Tilbud om vaksine mot hjernehinnebetennelse til vg2-elever og til de vg3-elever som ikke tok vaksine i fjor

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16-19 år vaksinerer seg mot hjernehinnebetennelse.    

Til toppen