Aktuelt

Besøk fra Andøya Space og rakettoppskyting

Fysikkelevene på studiespesialisering hadde besøk av Andøya Space Education onsdag 20. oktober. Elevene lærte om prinsippene for rakettoppskyting og bygde sine egne papir-raketter. Til slutt skjøt de opp rakettene med lufttrykk på fotballbanen. Det var høyt engasjement, og fotballbanen ble for kort for flere av rakettene. Tusen takk til Andøya Space Education for en annerledes og spennende undervisningsøkt.    

Haldenrussen 2022

Invitasjon til møte for foresatte med elever på Vg3 Idrettsfag, Vg3 Musikk/drama, Vg3 Studiespesialisering, Vg3 Påbygging til generell studiekompetanse.  

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Var du avgangselev på videregående skole i vår og fikk ikke bestått?

Viken fylkeskommune tilbyr intensivkurs for elever som fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 karakteren 1 skoleåret 2019/2020 eller 2020/2021. Du får hjelp til å fullføre og bestå i de fagene du trenger, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Når du har avlagt eksamen, dekker Viken fylkeskommune også eksamensavgiften din.  Halden vgs vil ha et informasjonsmøte i auditoriet tirsdag 7.september kl. 18.00. Ta med BankID-brikke for å melde deg opp til eksamen og legitimasjon.   

Husk å søke skoleskyss

Er du elev ved en av Vikens videregående skoler og har mer enn 6 kilometer gangavstand til skolen, kan du søke om gratis skoleskyss. Har du spesielle behov, kan du søke om unntak fra kilometerregelen.  

Forhåndsstemming på Porsnes

Halden kommune inviterer elever og ansatte ved Halden videregående skole til forhåndsstemming til stortingsvalget på Porsnes. Husk legitimasjon med bilde! Har du også med valgkort går det hele enda raskere. Inviter gjerne dine venner på Halden videregående skole til dette arrangementet, så flere husker å benytte stemmeretten! Valg2021 - forhåndsstemming på Porsnes | Facebook  

Bli-kjent-dag på Halden vgs

Onsdag 11. august er det bli kjent-dag på Halden videregående skole for elever som skal starte på Vg1.Oppmøte utenfor idrettshallen på Porsnes kl.11.00. Det vil vare cirka et par timer, og du får servert litt å spise. Vi håper du ønsker å delta, og at du sprer informasjon om dette til andre du kjenner som også er nye videregående elever.   Meld deg på her  

Er du mellom 18 – 70 år og ønsker å jobbe som eksamens- eller prøvevakt?

 

Til toppen