Aktuelt

Sommerbemanning -ekspedisjonskontor

Ekspedisjonskontoret er bemannet hver dag mandag til fredag fra kl. 08.00-14.00    

Sommerbemanning 2021 – Saksbehandling og utskrivning av fagdokumentasjon

Skolens bemanning for å lage ny fagdokumentasjon etter hurtigklagebehandling  

Skoleavslutninger for avgangselever på Vg3 og Vg4

Det blir skoleavslutning for avgangselever på studieforberedende utdanningsprogram onsdag 16. og torsdag 17. juni.  

Offentliggjøring av karakterer og klagebehandling våren 2021

Nedenfor finner du årets datoer for offentliggjøring av karakterer samt informasjon om klagefrist og hvordan du går frem dersom du ønsker å klage på en karakter.  

Halden vgs er årets elevråd

7.april har Ombudet for barn og unge hatt samling for elevrådsstyrer i skoleområde sør-øst i Viken om temaene medvirkning og skolemiljø. Fylkesråd for utdanning og kompetanse Siv Henriette Jacobsen delte ut prisen for årets elevråd i skoleområdet. Vinneren er Halden videregående skole. Gratulerer så mye.  

Ungdomsbedrifter fra Halden til NM!

Onsdag 24.mars ble fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Viken gjennomført, og elever fra Halden vgs markerte seg!  

Vi har 79 ledige læreplasser i Viken fylkeskommune!

– Er du lærelysten, har gode samarbeidsevner og er nysgjerrig? Da vil vi gjerne ha deg inn i en av våre 79 ledige læreplasser på videregående skoler og i fylkesadministrasjonen, sier Ingvild Bellen Wear i HR-avdelingen i Viken fylkeskommune.      

Halden vgs får ny nettadresse

Fra 16.mars 2021 vil Halden vgs sin nye nettadresse være viken.no/halden-vgs  

Programfagvalg for skoleåret 2021/2022 – Åpner mandag 1. februar

Nå skal du som går Studiespesialisering gjennomføre programfagvalg for kommende skoleår. Du som skal opp i VG2 skal også velge programområde. Les nøye igjennom informasjonen på våre nettsider og på Teams (KlasseTeams), og sett deg godt inn i hva de ulike programfagene inneholder før du gjør dine valg. Kontakt gjerne en rådgiver, fagleder, eventuelt utdanningsleder, hvis du er usikker. Se følgende lenke for mer informasjon: Studiespesialisering - Halden videregående skole Fagvalget gjøres i VIS (Visma in School) – Se PP i «KlasseTeams». Du skal ha mottatt en e-post til din skolemail om at fagvalget nå er åpnet.   Frist: Søndag 7. februar 2021. (kl. 23:59)  

Smittevernreglene på ulike språk

På Porsnes finner du nå smittevernreglene på ulike språk i kantina og ved inngangene. Takk til Smittevernambassadørene i Halden frivilligsentral for flotte rollups.  

Til toppen