Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.

Lincoln College-bygning - Klikk for stort bildeStudiespes.-elever i Viken kan ta andreåret sitt på Lincoln College i England. Anne Tronvoll   

 – Vi har 30 plasser på skolen i Lincoln, forteller Vibeke Nygård, som er avdelingsleder på studieforberedende avdeling ved Sørumsand videregående skole. Det er Sørumsand vgs. som administrerer tilbudet. Hun forteller at alle elevene som får plass på Lincoln College bor hos vertsfamilier.

– Tilbudet passer for elever som er faglig sterke, som kan uttrykke seg godt på engelsk og som kan tilpasse seg en annen kultur, sier Nygård.

Les mer om hvordan du kan ta Vg2 på Lincoln College i England

Søk innen 1. mars 2022

Du søker på Vigo.no, og søknadsfristen er 1. mars 2022.

Ansatte ved Sørumsand vgs. gjennomfører intervjuer med søkerne.

Informasjonsmøte i januar

– I januar arrangerer vi et digitalt informasjonsmøte på Teams, der dere som er interessert vil få detaljert informasjon om tilbudet. Vi får besøk av representanter fra Lincoln College og av elever som tidligere har gjennomført Vg2 på denne skolen.

Følg med på Sørumsand videregående skoles hjemmeside for informasjon om dato, klokkeslett og hvordan du melder deg på til informasjonsmøtet.

Har du spørsmål om Vg2 på Lincoln College i England?

Kontakt Vibeke Nygård på Sørumsand videregående skole.

Artikkelen er publisert av sentral webredaksjon i Viken fylkeskommune.

Til toppen