Skoleutvalg

Alle videregående skoler skal ha et skoleutvalg som skal fungere som et rådgivende organ for rektor.

Skoleutvalg

Skoleutvalget har rett til å uttale seg i alle saker som gjelder skolen og består av

• rektor
  • representanter fra elevene
  • representanter fra de ansatte

Skolemiljøutvalg

Skolemiljøutvalget har rett til å uttale seg i alle saker som gjelder skolemiljøet.

I Viken fylkeskommune er det bestemt at skoleutvalget også skal være skolemiljøutvalg. Med denne organiseringen skal elevene alltid ha flertall i utvalget. Skolemiljøutvalget består av elever, ansatte, skoleledelsen og representanter fra fylkeskommunen – men elevene skal være i flertall.

Utvalget kan uttale seg og gi råd til skolen i saker som omhandler skolemiljøet, men kan ikke fatte bindende vedtak. Se også opplæringsloven kapittel 9a

Utvalget har møte ca. fire ganger i året.

Medlemmer i skolemiljøutvalget 2020/2021

Medlemmer:

• Anna Cecilie Aarsund Eriksen (leder)
  • Emmy Elise Holter-Tellefsen
  • Dennis Dahle Karlsen
  • Andreas Christoffer Folmer
  • Ann Helen Nøhr
  • Marit Kristin Støten
  • Kristine Bukholm

Medlemmer i skoleutvalget

• Oversikt over hvem som sitter i skoleutvalget (kommer)

Plan for skoleutvalgets møter