Aktuelt

Follo museum

Elevene ved Håndverk, design og produktutvikling har nå gjennomført fire kursdager ved Follo museum. Her har elevene fått innføring i håndverksyrker som kurvfletting, møbeltapetsering og bunadstilvirker.

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Velkommen til Holmen skole - se presentasjonsfilm!

Vi har laget en liten presentasjonsfilm om skolen vår. Se den her!

Informasjon til foresatte om Elevundersøkelsen høsten 2021

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.  Elevundersøkelsen er obligatorisk å gjennomføre for alle elever på 7. trinn, 10. trinn og Vg1. På Holmen skole gjennomfører vi elevundersøkelsen i uke 46 og 47. 

Dose 2 av koronavaksine for elever født i 2004 og 2005

Torsdag 2. desember blir det gitt dose 2 av koronavaksinen for elever født i 2004 og 2005. Vaksineringen finner sted ved vaksinasjonsklinikken i Asker. Skolen organiserer felles transport til og fra vaksineringen. Asker kommune sender ut informasjon på SMS til de som har meldt at de ønsker dose 2.

HDP på besøk ved Roseslottet

Elevene på HDP besøkte Roseslottet torsdag 14. oktober. Det var en flott opplevelse! 

Tur til Asdølstjern på aktivitetsdagen

To veier endte til slutt opp på Asdølstjern, der det blant annet var hard kamp under tautrekkingen.

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Økende smitte og gult nivå

Kommunelegen i Asker setter skoler og barnehager på gult nivå. Elever og foresatte oppfordres til å lese dette:  https://www.asker.kommune.no/okendesmitteiasker  

Til toppen