Aktuelt

Velkommen til skolestart

Onsdag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger til skolestart.

Holmen vgs Miljøfyrtårn-sertifisert

Skolen ble Miljøfyrtårn-sertifisert 22. juni 2022. Å være et Miljøfyrtårn innebærer å jobbe systematisk med miljøtiltak i hverdagen, og å redusere vår miljøbelastning.  

Elev-PC

Bestillingsportalene hos Elkjøp og Eplehuset åpner i løpet av dagen 15. juni

Tilbake til vanlige fraværsregler fra høsten

Regjeringen gjeninnfører de vanlige fraværsreglene i videregående skole og på ungdomsskole fra høsten 2022.

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Kunstutstilling: Min fremtid

Velkommen til utstilling på Sjøholmen Kunst- og kultursenter! På åpningsdagen 25. mars fra kl. 11:00 til 13:00 vil elever, foresatte, lærere og samarbeidspartnere være til stede. Utstillingen står fra 25. mars og varer til 8. april. 2022. Utstillingen viser første del av prosjektet “Min fremtid” utført av elever ved håndverk, design og produktutvikling. Forberedelse og arbeid er gjort i tett samarbeid med Affirmative Art og vil i sin helhet illustrere et utvalg av elevenes egne fremtidsdrømmer.   

Ungdata-undersøkelsen - informasjon til ungdom og foresatte

Spørreundersøkelsen Ungdata gjennomføres blant elever på videreskole skole i Viken i uke 10-13. Målet er å få en oversikt over hvordan ungdom har det, og hva de driver med i fritida.   

Velkommen til Holmen skole - se presentasjonsfilm!

Vi har laget en liten presentasjonsfilm om skolen vår. Se den her!

Follo museum

Elevene ved Håndverk, design og produktutvikling har nå gjennomført fire kursdager ved Follo museum. Her har elevene fått innføring i håndverksyrker som kurvfletting, møbeltapetsering og bunadstilvirker.

Informasjon til foresatte om Elevundersøkelsen høsten 2021

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.  Elevundersøkelsen er obligatorisk å gjennomføre for alle elever på 7. trinn, 10. trinn og Vg1. På Holmen skole gjennomfører vi elevundersøkelsen i uke 46 og 47. 

Til toppen