Aktuelt

Velkommen til Holmen skole - se presentasjonsfilm!

Vi har laget en liten presentasjonsfilm om skolen vår. Se den her!

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Informasjon om nytt smittetilfelle ved Holmen vgs

Det er påvist smitte hos en elev ved Holmen vgs.  Elever og ansatte som har vært nærkontakt med eleven settes i karantene til og med 30. mai. De kan teste seg ut av karantene med negativ test den 27. mai.  De som settes i karantene er informert. Totalt gjelder det 11 elever og 7 ansatte.  Berørte klasser er VLK og RM-klassene.  Undervisningen for øvrige klasser vil gå som normalt fra i morgen tirsdag 25. mai. 

Besøk på Utøya

Onsdag 28. april var studiespesialiserende på dagsopplegg på Utøya.

Vi gratulerer lærekandidat Wiktoria med bestått kompetanseprøve

Denne uken avla vår lærekandidat Wiktoria sin kompetanseprøve - og den ble bestått med glans!  

Ny smittevernveileder åpner for munnbind i videregående skole

Fra 12. april: Mindre grupper når skolene er på rødt tiltaksnivå og mulighet for å anbefale bruk av munnbind på skolenes fellesarealer. Fortsatt gjelder det å være hjemme hvis man er syk, holde avstand til andre og god hånd- og hostehygiene.  

Den store lærerjakten 2021

Viken fylkeskommune søker de beste lærerne til våre videregående skoler! Fredag 19. mars lyser vi ut om lag 450 ledige stillinger. Søknadsfrist for alle stillingene er tirsdag 6. april.

Rødt nivå fra mandag 15. mars

Kommuneoverlegen i Asker kommune har besluttet rødt nivå i trafikklysmodellen for de videregående skolene i Asker fra og med mandag 15. mars og fram til påske. 

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Ny 3D-printer på Holmen skole

3D alderen har endelig nådd Holmen skole! 

Avlysning av eksamen: - Eneste fornuftige å gjøre - Viken fylkeskommune

– Det er bra at statsråden nå avklarer at det ikke blir skriftlig eksamen i år. Det er det eneste fornuftige å gjøre i et år der elevene har fått så ulikt grunnlag for å ta eksamen, sier fylkesråd for utdanning og kompetanse, Siv Henriette Jacobsen.  

Til toppen