Husk refleksen!

Torsdag 21. oktober er det nasjonal refleksdag. Den dagen MÅ du huske refleks. Og fordi du ikke er selvlysende resten av året heller, må du bruke refleks hver dag gjennom hele høsten og vinteren.

Elevbedriften "Trykkeriet" på Ringerike fengsel

  På Hønefoss vgs, avdeling Ringerike fengsel finner vi elevbedriften «Trykkeriet».

Fortsatt utfordringer med dårlig skolenett

For å sikre bedre nettverk  på PC-er, kan elever ikke lenger koble sin mobil til Vikens nettverk eller gjestenett på skolen. Det varierer dessverre hvor godt tiltaket fungerer i ulike klasserom.   

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Vi søker prøve- og eksamensvakter

Hønefoss og Ringerike videregående skole har behov for flere personer til vårt vaktteam. 

God høstferie til alle elever og ansatte!

  Klasse 1AOA har bakt kanelsnurrer i dag og feiret med det starten på høstferien. Vi benytter samtidig anledningen til å ønske alle elever, ansatte, samarbeidspartnere og følgere en riktig god høstferie!

Bedre skolenett etter høstferien

For å sikre bedre nettverk for alle PC-er som er logget på nettet, vil elever ikke lenger kunne koble sin mobil til Vikens nettverk eller gjestenett på skolen. Endringen skjer fra 11. oktober. 

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

TAKLE fikk god mottakelse i Viken

  Rådgiverne våre demonstrerer sitt eget livsmestringsverktøy med stor suksess.

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Til toppen