Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Covid-19 ved Hønefoss vgs

Her legger vi fortløpende ut informasjon dersom vi har ansatte og/eller elever i karantene, og når skolen endrer nivå i trafikklysmodellen.

Smil-kampanje

Etter initiativ fra elevrådsstyret skal skolen arrangere en smil-kampanje i uke 11. Målet for smil-kampanjen er å bidra til en positiv holdning, med en premie som kan oppmuntre og glede.

Barne- og ungdomsarbeiderelevene designer utelekeplasser

  Vi vil skryte litt av kreative elever i klasse 2BUA (Vg2 Barne- og ungdomsarbeider) som har designet utelekeplasser med å bruke «gratismateriell» som vi har liggende på skolen.

Se den flotte benken TIP har laget!

Vg1 Teknikk og industriteknologi (TIP) har seks timer Yrkesfaglig fordypning i uka. Klassene 1TPA og 1TPB har blant annet jobbet med å lage en benk i disse timene.

Ungdata

Ungdom i tidligere Buskerud oppfordres til å delta i den landsomfattende Ungdata-undersøkelsen som skal gjennomføres i ukene mellom vinterferien og påskeferien.

Elever skaper bærekraftig og teknologisk fremtidsby

  Elever ved Hønefoss videregående skole bygger fremtidsrettet og bærekraftig by i samarbeid med en tysk fagskole: – Spennende med nye utfordringer, sier elevene!

VIDEO: Utdanningsprogrammene i ringeriksregionen

Hva skal du bli? Hva er du interessert i? Hvilke muligheter har du? Dette er en video som er laget av rådgivere ved Ringerike og Hønefoss videregående skoler. De går igjennom alle utdanningsprogrammene i ringeriksregionen slik at du er bedre rustet til å ta et valg før 1. mars.

Fra rødt til gult nivå i uke 3

Fra og med onsdag 20. januar går skolene i Norge fra rødt til gult nivå. Dette gjelder også Hønefoss vgs.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Til toppen