Hønefoss videregående skole på rødt nivå fra 5. januar

Det har i dag, søndag 3. januar, kommet melding om nasjonale innstramminger som en følge av økt koronasmitte i samfunnet. Dette kommer også til å påvirke skolehverdagen ved de videregående skolene i Viken, også Hønefoss videregående skole. 

Pop art for miljøet

Hele denne uka er det miljø som står på timeplanen for alle elever ved skolen. 3MKA Grafisk design har laget disse flotte plakatene som pryder infoskjermene på skolen denne uka.

Storfornøyde hybelboere: – Hvorfor begynte dere ikke før nå med dette?

I høst har 10-15 elever som bor på hybel møttes flere ganger til hyggelige sammenkomster på skolen. Bli-kjent-kveld, kinokveld og matlaging har blant annet stått på programmet. Tilbudet ble fort populært blant elevene: – Hvorfor begynte dere ikke før nå med dette, sier Johanne.

Alle elever tilbake på skolen fra og med tirsdag 10. november!

Fylkesmannen har vedtatt at alle elever og ansatte skal komme tilbake til skolen i morgen tirsdag 10.11.

En elev har testet positivt på korona

    En elev ved skolen har testet positivt på korona. Eleven har denne uka kun vært på skolen vår mandag 19. oktober.

Hvordan takle den hektiske hverdagen?

    Svaret får du i den nye episoden i rådgiverpodcasten PSSST! Nå er tredje episode ute av rådgiverpodcasten fra Hønefoss videregående skole.

Verdensdagen for psykisk helse: Henrik gleder seg til å filme!

Torsdag formiddag markeres Verdensdagen for psykisk helse i Hønefoss med en direktesending på ringblad.no. Det er elever fra Medier og kommunikasjon vg1 som filmer arrangementet i Søndre park.

Fra røykerom til trykkeri i Ringerike Fengsel

På avdeling D i Ringerike Fengsel er det gamle røykerommet nå vasket ned og gjort om til et trykkeri.

Biskopen besøkte skolen onsdag: – Det må være veldig spennende å gå på en slik flott skole!

Onsdag ettermiddag besøkte biskop Jan Otto Myrseth Hønefoss videregående skole. Han likte godt det han så av bygningsmasse og arkitektur, men var kanskje mest imponert over hvordan skolen drives og måten elevene blir møtt på.

Marie (18) om å gå utenfor komfortsonen: – Jeg må pushe meg skikkelig!

Rådgiverne Marilena Aker og Silje Strand Lafton har fått med seg Marie Skov Clausen fra vg3 Medier og kommunikasjon. De snakker om det å bevege seg utenfor sin egen komfortsone i den andre episoden i podcasten PSSST!

Til toppen