Helse- og oppvekstklasser på kino

  Klassene så filmen "Vær her", en dokumentarfilm fra 2021 av Ragnhild Nøst Bergem. En film som handler om ulike former for demens og Alzheimers sykdom.

Temamøte for foresatte til avgangselever som er russ

  Tirsdag 30. november kl. 18 arrangeres det et møte i Storsalen på Ringerike vgs for foresatte til russeelever på Hønefoss og Ringerike vgs skoleåret 2021-22.

Vg2 Betong og mur ute på oppdrag

  Klassen på vårt nyoppstarta Vg2-løp Betong og mur har vært ute og jobba eksternt.

Elevrådet på Utøya

  11. november 2021 var skolens elevråd på demokratiseringsdag på Utøya.

Helsefagelevene våre på fagkonferanse på Sundvolden

Helsefagelevene i 1hsc, 2hea og 2heb deltok 1. november på fagkonferanse på Sundvolden hotel sammen med lærerne og ansatte i Ringerike, Hole, Modum og Jevnaker kommune.

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Vaksinedose 2 for Vg1 og Vg2-elever

Oppdatert info om v aksinedose 2 for Hønefoss vgs. Datoene er 25. og 29. november. Alle aktuelle elever skal ha fått sms fra Ringerike kommune.

Elevrådsrepresentanter deltok på demokrativerksted på USN 

  Elever fra Hønefoss vgs deltok sammen med elever fra Ringerike vgs, Hov, Veienmarka og Tyristrand, på en Work Shop om betydningen og viktigheten av et demokrati. Arrangør var Universitetet i Sørøst-Norge (USN).

Ny podkast-episode: Karriereveiledningsprat med Bjørnar Reime

I denne podkasten har rådgiverne Silje Lafton og Lise Rørholt Sørnskog karriereveiledning som bakteppe når de snakker med sin gjest Bjørnar Reime.

Forfatterbesøk

  Denne uka hadde 1AOA hadde et spennende besøk av forfatter Marit Kjetun.

Til toppen