Elever skaper bærekraftig og teknologisk fremtidsby

  Elever ved Hønefoss videregående skole bygger fremtidsrettet og bærekraftig by i samarbeid med en tysk fagskole: – Spennende med nye utfordringer, sier elevene!

VIDEO: Utdanningsprogrammene i ringeriksregionen

Hva skal du bli? Hva er du interessert i? Hvilke muligheter har du? Dette er en video som er laget av rådgivere ved Ringerike og Hønefoss videregående skoler. De går igjennom alle utdanningsprogrammene i ringeriksregionen slik at du er bedre rustet til å ta et valg før 1. mars.

Pop art for miljøet

Hele denne uka er det miljø som står på timeplanen for alle elever ved skolen. 3MKA Grafisk design har laget disse flotte plakatene som pryder infoskjermene på skolen denne uka.

Storfornøyde hybelboere: – Hvorfor begynte dere ikke før nå med dette?

I høst har 10-15 elever som bor på hybel møttes flere ganger til hyggelige sammenkomster på skolen. Bli-kjent-kveld, kinokveld og matlaging har blant annet stått på programmet. Tilbudet ble fort populært blant elevene: – Hvorfor begynte dere ikke før nå med dette, sier Johanne.

Hvordan takle den hektiske hverdagen?

    Svaret får du i den nye episoden i rådgiverpodcasten PSSST! Nå er tredje episode ute av rådgiverpodcasten fra Hønefoss videregående skole.

Verdensdagen for psykisk helse: Henrik gleder seg til å filme!

Torsdag formiddag markeres Verdensdagen for psykisk helse i Hønefoss med en direktesending på ringblad.no. Det er elever fra Medier og kommunikasjon vg1 som filmer arrangementet i Søndre park.

Fra røykerom til trykkeri i Ringerike Fengsel

På avdeling D i Ringerike Fengsel er det gamle røykerommet nå vasket ned og gjort om til et trykkeri.

Biskopen besøkte skolen onsdag: – Det må være veldig spennende å gå på en slik flott skole!

Onsdag ettermiddag besøkte biskop Jan Otto Myrseth Hønefoss videregående skole. Han likte godt det han så av bygningsmasse og arkitektur, men var kanskje mest imponert over hvordan skolen drives og måten elevene blir møtt på.

Marie (18) om å gå utenfor komfortsonen: – Jeg må pushe meg skikkelig!

Rådgiverne Marilena Aker og Silje Strand Lafton har fått med seg Marie Skov Clausen fra vg3 Medier og kommunikasjon. De snakker om det å bevege seg utenfor sin egen komfortsone i den andre episoden i podcasten PSSST!

Her er elevrådsstyret for 2020-2021!

Det nye elevrådsstyret 2020-2021: Carl Axel Høglund, Jonas Ingebo, Tonje Sundt, Marie Skov Clausen, Janne Malen Eriksen og Sine Frisvold Kvale. 

Til toppen