En elev har testet positivt på korona

Elever utenfor skolen - Klikk for stort bildeEn elev ved Hønefoss videregående skole har testet positivt på korona. Egil Granum   En elev ved skolen har testet positivt på korona. Eleven har denne uka kun vært på skolen vår mandag 19. oktober.

To klasser (der denne eleven tilhører den ene klassen) var sammen mandag 19. oktober og alle elevene i de to klassene er dermed å regne som nærkontakter.

Det samme er kontaktlærerne og elevveileder som var sammen med klassene mandag.  Ingen andre ved Hønefoss videregående skole er å regne som nærkontakter.  Alle elever og ansatte det gjelder har fått beskjed om å gå i karantene. De har samtidig fått time for testing lørdag 24. oktober på oppsatte tidspunkt.

Det er gått ut SMS til de foresatte vi har mobilnummeret til. Rektor var i tett kontakt med kommuneoverlegen og de andre involverte fredag ettermiddag og kveld for å bidra til å gjøre arbeidet lettere for de som driver smittesporing. 

Tiltak

  • De to klassene det gjelder testes og holdes i karantene til testresultatet foreligger.
  • Det blir digital undervisning for gjeldende klasser fra mandag 26. oktober og til vi får beskjed om at elevene kan komme tilbake igjen.
Til toppen