Nytt kunstverk fra våre egne elever

Klikk for stort bildeTittelen på kunstverket er «Blockorama- no drama».  Skolens nyeste kunstverk er laga av elevene i 1AOA.

Skolen vår er utsmykket med masse flott kunst. Det er både nasjonale, internasjonale og lokale kunstnere. Og nå har vi fått et ekstra flott verk som er utført av veldig lokale kunstnere. Det er elevene i 1AOA. De har gjennom samarbeid saget, malt og montert klosser sammen for å skape et flott uttrykk i det som egentlig er restematerialer fra Bygg og anleggsfag.

Klikk for stort bilde Gjenbruk er bra. Vår så alltid hjelpsomme byggdrifter har hjulpet til i prosessen med oppheng. Dette er et kunstverk alle som er innom skolen vår kan få glede av å se. Og det er i tråd med skolens ønske om at kunsten skal representere våre yrkes- og håndverksfag. Dette er ordentlig godt håndverk! 
Klikk for stort bildeTittelen på kunstverket er «Blockorama- no drama». Mange av de som har vært med å lage dette flottet kunstverket skal snart videre i jobb eller på andre skoler. Vi som har vært med på å skape dette kunstverket synes det er ekstra flott at det får henge her som et fint minne. 

Klikk for stort bilde  
Klikk for stort bilde  
Tekst og foto: Aina Othelie Solheim Nordlund.

Til toppen