Sosial sommerskole for elevene

Klikk for stort bildeGodt pedagogisk opplegg på Utøya Anders Ormkleiv Leer I år har skolen hatt mulighet til å tilby sosial sommerskole for elevene, med alvor, moro og kos. Det blei ei vellykka uke.

Klikk for stort bildePå vei til Utøya. Anders Ormkleiv Leer Blant annet har vi besøkt Utøya. Det var en sterk og lærerik opplevelse, med et godt guidet pedagogisk opplegg om demokrati og medborgerskap.

Klikk for stort bildeBowling i Hønefoss Bowlingsenter Anders Ormkleiv Leer Vi har i løpet av uka også spilt bowling (her kom konkurranseinstinktet frem i mange), og spist pizza og drukket brus. Klikk for stort bildeKoselige sosiale samlinger, her rundt pizzabordet. Anders Ormkleiv Leer
Klikk for stort bildeEn hel kinosal for oss selv. Anders Ormkleiv Leer Uken runda vi av med å leie en kinosal ved Hønefoss Kino, der vi så filmen «Stol på meg», med popcorn, brus og godteri, og helt til slutt spiste vi is på torget.

Totalt var det 18 elever som takka ja til tilbudet om sommerskole, og vi håper at de samme, og flere kan bli med neste år med en god variasjon av aktiviteter.

Sommerskole er noe vi ønsker å fortsette med, ettersom tilbakemeldingene fra elevene har vært veldig positive.

Klikk for stort bildeOpplegget på Utøya satte sitt preg på tilhørerne. Andres Ormkleiv Leer

Tekst: Anders Ormkleiv Leer

Til toppen