Vant fotokonkurranse: – Det var gøy og veldig overraskende!

Merethe vant fotokonkurranse! Egil Granum Merethe Rotebakkdokken Dybedahl fra frisørlinjen vant i mai en fotokonkurranse.

– Jeg fikk inspirasjon av et bilde læreren min viste meg. Så jeg lagde min egen versjon av det bildet, sier en glad og fornøyd vinner.

Merethe kommer opprinnelig fra Ål i Hallingdal, men flyttet på hybel i Hønefoss for to år siden da hun begynte på videregående. Til høsten skal hun tilbake til Ål for å jobbe som frisørlærling:

 Jeg har hatt det fint her, men gleder meg til å komme hjem igjen til Ål og er glad for at jeg har fått lærlingplass der, forteller Merethe. 

Merethes vinnerbilde Merethe Rotebakkdokken Dybedahl Imponert lærer

Det var 19 deltagere fra hele fylket som deltok i konkurransen. Frisørlærer Laila Marianne Larsen er imponert over sin egen elev:

– Vi er jo så få på denne frisørlinjen på Hønefoss videregående, så det at Merethe vinner hele konkurransen er kjempegøy og veldig imponerende. Det er lærere og frisører som har gitt poeng i denne konkurransen, så det er jo en seriøs konkurranse, sier Larsen som hadde med seg flott kake til den verdige vinneren.

Premien er et gavekort på 400 kroner. Men Merethe Rotebakkdokken Dybedahl fikk også blomster fra områdeleder Kjellrun Bø Johansson.

– Kreativt og spennende

Tema for konkurransen var bryllup og deltakerne hadde stor kunstnerisk frihet. Men det ble lagt vekt på kreativitet, sier Laila Marianne Larsen:

 – Hun har laget et kreativt og spennende bilde. Det er nøye planlagt ned til minste detalj og Merethe har bruk lang tid på planleggingen. Det er fine kontraster i bildet og det er veldig bra komponert. Og det er et litt annerledes og spennende motiv som gjorde at bildet fikk mange poeng, sier en stolt lærer.

Til toppen