Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Velkommen til skolestart

Onsdag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger til skolestart.

Sommerskole for nye Vg1-elever!

Skal du begynne på Hvam til høsten? Velkommen til sommerskole 15. og 16. august. Vi ønsker å gi deg en trygg og god overgang fra ungdomsskole til videregående skole og har fokus på trivsel og hygge.  

Tilbake til vanlige fraværsregler fra høsten

Regjeringen gjeninnfører de vanlige fraværsreglene i videregående skole og på ungdomsskole fra høsten 2022.

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Vårslipp av kuer!

I dag fikk kuene våre lov til å forlate fjøsets fire vegger og komme seg ut på beite. Det var mange glade firbeinte som fikk løpt seg en runde på den grønne oasen. Og enkelte beskjedne vesener som trengte litt tid før de turte å ta første steget.

"59° Topptur" for naturbrukselever

Dyrefagsklassen 2HDB har hatt en flott tur til Kalnes vgs i Sarpsborg, der de deltok på "59° Topptur" sammen med naturbrukselever fra hele fylket.

Første kull med fagarbeidere i dyreassisterte aktiviteter!

Torsdag og fredag i forrige uke gjennomførte fagskolestudentene i dyreassisterte aktiviteter, sin avsluttende eksamen. De fullførte med dette sitt to-årlige studieløp ved Fagskolen. 

Sommerblomster på Beite!

Da er sesongen i gang, og gartneriet vårt er fylt med sommerblomster, grønnsakplanter og urter! Utvidede åpningstider fra 9.mai-15.juni!

HC Sealift er Norges beste ungdomsbedrift!

Nok en gang gikk elever fra Hvam helt til topps i NM Ungdomsbedrift. HC Sealift vil gjøre det enklere for rullestolbrukere å komme seg på sjøen. 

Til toppen