Aktuelt

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

"59° Topptur" for naturbrukselever

Dyrefagsklassen 2HDB har hatt en flott tur til Kalnes vgs i Sarpsborg, der de deltok på "59° Topptur" sammen med naturbrukselever fra hele fylket.

Første kull med fagarbeidere i dyreassisterte aktiviteter!

Torsdag og fredag i forrige uke gjennomførte fagskolestudentene i dyreassisterte aktiviteter, sin avsluttende eksamen. De fullførte med dette sitt to-årlige studieløp ved Fagskolen. 

Sommerblomster på Beite!

Da er sesongen i gang, og gartneriet vårt er fylt med sommerblomster, grønnsakplanter og urter! Utvidede åpningstider fra 9.mai-15.juni!

HC Sealift er Norges beste ungdomsbedrift!

Nok en gang gikk elever fra Hvam helt til topps i NM Ungdomsbedrift. HC Sealift vil gjøre det enklere for rullestolbrukere å komme seg på sjøen. 

Lamming på timeplanen

Tenk å få være med på vårens vakreste eventyr! I to uker nå, har elever på naturbruk vært lammevakt i sauefjøset på Vesle Hvam.

MK-elever har laget digital fag- og svennebrevseremoni!

Elevene i 2MKA har filmet introduksjoner og taler på Gamle Hvam museum, og klippet det hele sammen til en flott og høytidelig seremoni.

Internatet og inneklemte dager i mai

Det har kommet inn noen spørsmål om åpningstider på internatet og kjøkkenet i forbindelse med de inneklemte dagene i mai. Følgende gjelder:

Elevenes solidaritetsaksjon gir resultater!

Pengene som elevene på Hvam samlet inn til Mgetas venner i fjor, blir brukt til å kjøpe arealer og gjødsel i et spennende kaffeplanteprosjekt på Kikeo Senior High School. 

Flotte resultater i fylkesmesterskapet

Da er Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter gjennomført, og Hvam gjorde det meget bra i år også.

Til toppen