Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Sommerferie

Hvam videregående skole holder sommerstengt  i uke 28,29 og 30  

Sommerskole for nye Vg1-elever!

Skal du begynne på Hvam til høsten? Velkommen til sommerskole 16. og 17. august. Vi ønsker å gi deg en trygg og god overgang fra ungdomsskole til videregående skole og har fokus på trivsel og hygge.  

WildSpotter gjør seg klar til EM!

Ungdomsbedriften vår, WildSpotter UB, skal til EM i juli, og vi ønsker lykke til!  

Muntlig eksamen for videregåendeelever er avlyst

På grunn av koronasituasjonen er muntlig eksamen våren 2021 avlyst for elever i videregående opplæring. Dette gjelder også for deltakere i voksenopplæring. Det er likevel noen få elever som skal ta eksamen i utvalgte fag. Privatisteksamen gjennomføres som planlagt.  

Sommerblomster i gartneriet

Årets sesong er i gang, og gartneriet vårt er fylt med sommerblomster, grønnsakplanter og urter

Inspirerende klimadag med Inspiria

Vg3-elevene på Naturbruk har hatt en inspirerende dag om klima, landbruk og framtiden. Med foredrag og praktiske arbeidsøkter har de fått ny kunnskap om klimaendringer og utfordringer for landbruket. 

Innovativ, verdiskapende og bærekraftig Norgesmester!

Wildspotter UB fra Hvam videregående skole i Viken forsynte seg grovt av premiebordet på årets Norgesmesterskap for ungdomsbedrifter i regi av Ungt Entreprenørskap. De skal representere Norge under europamesterskapet den 15. juli 2021.  

Fire Ungdomsbedrifter fra Hvam til NM!

Wildspotter UB, Fiskemålern UB, BEEazy UB og Dyregjerde UB får representere Viken fylkeskommune når NM i Ungdomsbedrift arrangeres 29.april.  

Fra 12. april: mindre grupper og munnbind i videregående skole

Mindre grupper når skolene er på rødt tiltaksnivå og mulighet for å anbefale bruk av munnbind på skolenes fellesarealer. Ny smittevernveilederen for videregående skoler gir tydeligere råd. Fortsatt gjelder det å være hjemme hvis man er syk, holde avstand til andre og god hånd- og hostehygiene.  

Til toppen