Aktuelt

Ordinær undervisning fra onsdag 11.november!

Undervisningen i morgen tirsdag, går etter oppsatt (redusert) plan. Mest sannsynlig går vi over til gult nivå, og ordinær undervisning fra onsdag.

Skolen starter opp som normalt mandag 26. oktober

Det betyr at alle elever møter på skolen for undervisning i henhold til timeplan.  

Informasjon om skole uke 43

Det er ikke registrert nye smittetilfeller på skolen siden tirsdag. Vi åpner opp for fysisk oppmøte for enkelte klasser i uke 43. Les mer her.

Informasjon om påvist Covid-19. Skolen blir digital.

Vi har fått to nye smittetilfeller på skolen, en elev og en ansatt. Ingen elever skal møte opp fysisk på skolen i neste uke (uke 42).

Informasjon om påvist Covid-19

Oppdatering 9.oktober: Det har blitt påvist et nytt smittetilfelle av Covid-19 hos en elev på skolen. Skolen har nå til sammen tre smittetilfeller, og fire klasser og ansatte er i karantene.  

Foreldremøte for Vg2 avlyst

Oppdatering 9.oktober: Med bakgrunn i smittesituasjonen avlyses dessverre foreldremøtet for Vg2. Vi kommer tilbake med informasjon om ny dato eller alternativ gjennomføring.

Velkommen til første skoledag tirsdag 18.august!

Av smittevernhensyn gjennomfører vi første skoledag på en litt annerledes måte i år. Vi håper likevel det blir en god start!

Naturbruk Vg1 - valg av fordypning

Dyrefag, hestefag, anleggsgartner eller allsidig landbruk?  

Ta ditt skolearbeid med inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune. I juni skal elevenes PC-er oppdateres til Viken-plattform.

Signering av samfunnskontrakt mellom anleggsgartnerbransjen og Hvam vgs

Kontrakten som garanterer lærlingeplass til alle kvalifiserte elever på anleggsgartnerfag på Hvam, ble i dag høytidelig signert.

Til toppen