Internasjonal uke og innsamlingsdag

Elevrådet har markert internasjonal uke, med stand i elevtorget og ulike aktiviteter i lunsjen. Denne uken, 4.november er det innsamlingsdag! 

Internasjonal uke

Elevrådets solidaritetskomité markerte internasjonal uke med stand i elevtorget, og satte fokus på innsamlingsaksjonen som arrangeres torsdag 4.november. Her kunne elevene få informasjon om organisasjonen det samles inn penger til, Mgetas venner, og svar på alle spørsmål vedrørende innsamlingsdagen. Standen var bemannet i lunsjen, med ulike aktiviteter som filmfremvisning, smaksprøve på Tanzanias nasjonalrett, kahoot og salg av vennskapsarmbånd. 

Innsamlingsaksjonen 4.november

Torsdag 4.november er satt av til solidaritetsarbeid, og alle elevene på skolen skal ut og jobbe, og samle inn penger (300,-) til Mgetas venner, og vår samarbeidsskole i Tanzania. 

Mgetas venner er en forening som hjelper befolkningen i Ulugurufjellene i Tanzania gjennom ulike prosjekter innen jordbruk og utdanning. Pengene fra Hvam vil gå til å hjelpe unge jenter som går på Kikeo ungdomsskole, slik at de kan bo på internat i nærheten av skolen og få mat og det de trenger, der. Les mer om Mgetas venner på mgetasfriends.com.

Til toppen