Grovfôrbasert kjøttproduksjonStudiet omhandler emner og temaer som er viktig for kjøttproduksjon av storfe og småfe. Det er en nasjonal målsetting i å øke sjølforsyningsgraden, og matproduksjonen skal være klimavennlig, sunn og bærekraftig. Dyrevelferd og -helse, klimahensyn i produksjonen, lønnsomhet, økonomisk planlegging og driftsledelse er alle sentrale temaer i utdanningen. Studiet består av tre hovedemner, i tillegg til et tverrfaglig hovedprosjekt: Grovfôrproduksjon og beite Husdyrproduksjon med fokus på kjøttproduksjon storfe og småfe Driftsledelse og økonomi Hovedprosjekt Studiet er 1-årig fagskole (60 studiepoeng) gjennomført som deltidsstudium over 2 år. Undervisningen skjer både på nett og samlinger. Studiet blir ikke satt i gang høsten 2021. Studiet «Grovfôrbasert husdyrproduksjon» ved Fagskolen Innlandet, studiested Storsteigen videregående skole starter opp, med søknadsfrist 15. april 2021. Les mer her: Grovfôrbasert husdyrproduksjon for fjellandbruket | Fagskolen Innlandet (fagskolen-innlandet.no) Slik søker du Kontaktperson: Marit Ruud Skolseg, Fagligleder landbruk fagskolen Innlandet e-post : marsko@fagskolen-innlandet.no Publisert av Lotte Halstensen Publisert 10.12.2020 14.53 Sist endret 29.06.2023 14.44