Aktuelt

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Skolevalgresultater 2021

Resultatene fra skolevalget er klart! Jessheim videregående skole hadde en valgdeltagelse på 70,7%, noe som ligger litt høyere enn landsgjennomsnittet.

Lokal modelling European parliament

Onsdag den 25. august gjennomførte Europalinja på VG1 og resten av 1STE en lokal MEP (modelling European parliament).

Informasjon til alle elever som benytter skoleskyss

Ruter har nå åpnet fordøren på alle busser, og det er denne som skal benyttes ved påstigning. Elevene må lese av billetten sin på kortleser ved fører, for så å trekke bakover i bussen og finne seg en sitteplass.

Sommerskoletilbud

9.-11. august tilbyr Jessheim videregående skole sommerskole for deg som nå har gått ut av 10.klasse og skal begynne på Vg1 til høsten.

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

MatNat og Europalinjen

Vi har to egne linjer med hver sin spesielle profil og du kan søke allerede nå, men det forutsetter at du kommer inn på vanlig studiespesialisering på Jessheim vgs høsten 2021.

kompetansebevis eller vitnemål

Trenger du kompetansebevis og vitnemål? 

Nasjonalballetten Ung på besøk

Onsdag 2.juni hadde skolen storfint besøk fra Nasjonalballetten UNG.

Til toppen