Aktuelt

Model European Parliament på Utøya

Etter ett år med mye jobb arrangerte Europalinja på Jessheim sammen med Nesbru vgs og Elverum vgs en internasjonal MEP BSR (Baltic Sea Region) på Utøya i høstferien. 

Slik blir du bedre forberedt på krise

Tema for årets utgave av Egenberedskapsuka er ØVE. Alle innbyggere oppfordres til å øve og ta nødvendige grep for å styrke egenberedskapen.

Vaksinering av russen ved Jessheim videregående skole 2023

Skolehelsetjenesten vaksinerer elever som deltar i russefeiring mot smittsom hjernehinnebetennelse etter anbefalinger fra Folkehelseinstituttet.

Natteravner søkes

Vil du være med å gjøre en forskjell, og har tid og lyst til å gjøre nærmiljøet ditt tryggere?  Vi i Natteravnene Jessheim trenger deg mellom 18 og 80 år som frivillig hos oss.

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Informasjon om fremmedspråk høst 2023

Informasjon om fremmedspråk for deg som skal begynne på studieforberedende utdanningsprogrammer (ST, KDA, MDD) på Jessheim høsten 2023

Ventelisteskjema

Her finner du skjema for å stå på venteliste hos oss, skjemaet leveres eller sendes til Jessheim vgs. (jessheimvgs@ viken.no).

Sommerskoletilbudet i august

Jessheim videregående skole arrangerer to ulike sommerskoletilbud i august. Et for egne elever og et for elever som skal begynne ved skolen til høsten. Begge tilbudene er frivillige og har et begrenset antall plasser. Les mer om kurset og påmelding under.

Privatister som hadde eksamen 22.mai får gratis eksamen til høsten

Alle privatister som ble berørt av innloggingsproblemene 22. mai, får ny eksamen gratis til høsten, uten å måtte søke om annullering. Dette har Utdanningsdirektoratet nå bestemt.

Last ned bizzyappen

Bizzyappen er skapt spesielt for deg som er ung og sulten på spennende og nye opplevelser i Viken.