Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Sommerskoletilbud

9.-11. august tilbyr Jessheim videregående skole sommerskole for deg som nå har gått ut av 10.klasse og skal begynne på Vg1 til høsten.

MatNat og Europalinjen

Vi har to egne linjer med hver sin spesielle profil og du kan søke allerede nå, men det forutsetter at du kommer inn på vanlig studiespesialisering på Jessheim vgs høsten 2021.

kompetansebevis eller vitnemål

Trenger du kompetansebevis og vitnemål? 

Nasjonalballetten Ung på besøk

Onsdag 2.juni hadde skolen storfint besøk fra Nasjonalballetten UNG.

Salg av selvlagde produkter

Trenger du en vertinnegave, eller en gave til andre anledninger i sommer? Ungdomsbedriften Varme Stunder selger selvlagde produkter til en fin pris.

Muntlig eksamen for videregåendeelever er avlyst

På grunn av koronasituasjonen er muntlig eksamen våren 2021 avlyst for elever i videregående opplæring. Dette gjelder også for deltakere i voksenopplæring. Det er likevel noen få elever som skal ta eksamen i utvalgte fag. Privatisteksamen gjennomføres som planlagt.

Audition musikk, dans og drama

        Kjære søkere til musikk, dans og drama. Vi har i dag sendt ut brev til alle primærsøkere med invitasjon til audition. Audition holdes onsdag 26.mai.   

Smittevernveileder for Jessheim videregående skole

Oppdatert smittevernveileder for ved Jessheim videregående skole 07.04.21. Syke personer skal ikke møte på skolen!

Den digitale fremmedspråkdagen - ILOS møter Jessheim vgs

Europalinja og Fremmedspråk 3 elever og noen Fremmedspråk 2 elever har i dag hatt en digital fremmedspråkdag i regi av ILOS/UiO. Det var til sammen 43 elever som deltok.

Til toppen