Aktuelt

kompetansebevis eller vitnemål

Trenger du kompetansebevis og vitnemål? 

Nasjonalballetten Ung på besøk

Onsdag 2.juni hadde skolen storfint besøk fra Nasjonalballetten UNG.

Salg av selvlagde produkter

Trenger du en vertinnegave, eller en gave til andre anledninger i sommer? Ungdomsbedriften Varme Stunder selger selvlagde produkter til en fin pris.

Muntlig eksamen for videregåendeelever er avlyst

På grunn av koronasituasjonen er muntlig eksamen våren 2021 avlyst for elever i videregående opplæring. Dette gjelder også for deltakere i voksenopplæring. Det er likevel noen få elever som skal ta eksamen i utvalgte fag. Privatisteksamen gjennomføres som planlagt.

Audition musikk, dans og drama

        Kjære søkere til musikk, dans og drama. Vi har i dag sendt ut brev til alle primærsøkere med invitasjon til audition. Audition holdes onsdag 26.mai.   

Smittevernveileder for Jessheim videregående skole

Oppdatert smittevernveileder for ved Jessheim videregående skole 07.04.21. Syke personer skal ikke møte på skolen!

Den digitale fremmedspråkdagen - ILOS møter Jessheim vgs

Europalinja og Fremmedspråk 3 elever og noen Fremmedspråk 2 elever har i dag hatt en digital fremmedspråkdag i regi av ILOS/UiO. Det var til sammen 43 elever som deltok.

Et jubileum vi aldri ønsket å markere

Kjære elever, ansatte og foresatte I dag er det et år siden skolen fikk beskjed om å legge om til undervisning på digitale flater på grunn av Covid-19-pandemien. Vi visste ikke hva vi gikk til den gangen, og overgangen krevde all vår kreativitet og omstillingsevne. Når jeg ser tilbake på den tiden, så vil jeg berømme både elever og ansatte for måten dere håndterte den overgangen på. Les mer

Foresattes tilganger i Visma Inschool (VIS)

Foresatte til elever under 18 år kan i VIS få informasjon om sin ungdoms halvårskarakterer (under menypunktet Historikk>Fag) med mer. Her er en opplæringsvideo som viser deg hvordan.

Samefolkets nasjonaldag 6. februar

Fredag 5. februar feiret skolen den samiske nasjonaldagen.    

Til toppen