Aktuelt

Regjeringen anbefaler grønt nivå for videregående skoler!

Regjeringen anbefalte på sin nylige pressekonferanse, grønt nivå for videregående skoler og voksenopplæringen, der smittesituasjonen tilsier det. Men kommunene må gjøre egne vurderinger av situasjonen lokalt, og sette tiltaksnivået deretter. Hva gjelder da for oss på Kalnes vgs?

Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2022/23? Da er det på tide å starte søkeprosessen.

Nå kan du melde deg opp til privatisteksamen

Har du behov for å ta opp fag eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Fra 15. januar til 1. februar kan du melde deg opp til privatisteksamen.      

Julehilsen fra rektor ved Kalnes vgs , julen 2021

Kjære alle sammen! Jeg vil få takke dere alle sammen for innsatsen i året som har gått. Vi har hatt et utfordrende og lærerikt år i 2021. Jeg er imponert over måten vi har klart å jobbe sammen på, for å finne de gode løsningene for alle på Kalnes vgs! Nå fortjener dere virkelig en god juleferie! Nyt fine dager, og så gleder jeg meg til å se dere igjen i det nye året!

Helsestasjon for ungdom har åpent i jula

Selv om vi nå skal ha færre kontakter, er oppfordringen fra Helsestasjon for ungdom klar: - Kom innom om du trenger noen å prate med. Du skal ikke sitte med tunge tanker alene.

Rødt nivå på videregående skoler!

Regjeringen innfører rødt nivå i videregående skoler fra 16.desember. Viktig informasjon vedrørende overgang til rødt nivå finner du i denne artikkelen.

Elevundersøkelsen - Infoskriv til foreldre og foresatte

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre. 

Program for kompetansenettverksdagen

Velkommen til kompetansenettverksdagen på Kalnes vgs. Dato: 17.11.2021 Oppmøtested: Aulaen - Inntunet 

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.    

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Til toppen