Aktuelt

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

59*Topptur 2022

59*Topptur er en konkurranse for naturbrukselever fra hele Viken. Den arrangeres årlig av Skogselskapet. Årets utgave gikk av stabelen ved Kalnes vgs, og hele 19 lag fra 7 forskjellige skoler i Viken, hvorav 3 fra Kalnes, stilte til start.    

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Lærlingeplass anleggsgartnerfaget

Har du lyst på lærlingeplass fra høsten 2022? I år ønsker vi å ansette en lærling/lærekandidat innen anleggsgartnerfaget. Vi søker deg som er lærevillig, engasjert og som liker å arbeide. Er du i tillegg pålitelig og har godt humør, vil vi gjerne høre fra deg! Søknadsfrist: 29. mai 2022.  

Fantastisk Kalnesdag!

Kalnesdagen 2022 ble en suksess! Hele 10.000 besøkende var innom og fikk oppleve skolen i strålende vårvær. På programmet sto blant annet hesteshow, ku-slipp, designshow og oppvisning med politihunder. Rømmegrøt, vafler, pølser og is gikk unna, og både folk og fe koste seg i sola.   

Lærlingeplass hestefag

Har du lyst på lærlingeplass innen hestefaget fra høsten 2022?  Vi søker deg som er lærevillig og engasjert, og som liker å arbeide. Er du i tillegg pålitelig og har godt humør, vil vi gjerne høre fra deg! Søknadsfrist: 8. mai 2022

NM i volleyball for videregående skoler

Denne helgen, 22. - 24. april, arrangeres det NM i volleyball i Oslo for videregående skoler. Kalnes vgs er så heldig å ha med to lag. Vi ønsker dem riktig lykke til!    

Informasjon til foresatte og ungdom om Ungdata-undersøkelsen i Viken 2022

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Viken blant elever på videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 10 til 13. Målet er å få en oversikt over hvordan ungdom har det, og hva de driver med i fritida.

Regjeringen har fjernet alle forskriftsfestede tiltak mot covid-19

Dette er anbefalingene som gjelder fra 12. februar: Generelle råd til befolkningen Praktiser god hånd- og hostehygiene Følg koronavaksinasjonsprogrammet Test deg ved symptomer. Barn i barnehagealder og skoleelever er unntatt. Det er ikke lenger nødvendig å teste deg dersom du ikke har symptomer selv om du har nærkontakter som er smittet. Hold deg hjemme ved nyoppståtte luftveissymptomer dersom du føler deg syk. Du bør bli hjemme til formen er god, og du har vært feberfri i 24 timer. Milde restsymptomer som rennende nese, snørr, heshet og noe hoste er greit. Ved positiv covid-test, hold deg hjemme i fire dager fra symptomstart eller fra dagen for positiv test for dem uten symptomer. Barn i barnehagealder og skoleelever er unntatt testing, men anbefales å holde seg hjemme dersom de er syke. De kan gå på skole og barnehage når de har vært feberfrie i 24 timer. Nasjonale råd og anbefalinger - regjeringen.no

Eksamen avlyses

Regjeringen har bestemt at de fleste av vårens ordinære eleveksamener i grunnskole og videregående skole avlyses.

Til toppen