Aktuelt

En riktig god 17. mai feiring!

Vi ønsker alle elever, ansatte og foresatte en riktig fin 17. mai feiring!      

«MOT-UKE» I UKE 22 BLIR DET TURNERING I BOCCIA/FRISBEEGOLF SCRAMBLE MED MER

I UKE 22 BLIR DET TURNERING I BOCCIA OG FRISBEEGOLF FOR ELEVER OG ANSATTE. Påmeldingsfrist 19.mai.   Det viktigste er ikke å vinne, men å ha det GØY! 

INFORMASJON TIL FORESATTE OG RUSS I SARPSBORG

  Russetiden er viktig for mange ungdommer. Starten av russetiden fikk mye negativ omtale på grunn av større grupper som samlet seg. Vi ønsker å gi noen tydeligere anbefalinger for resten av russetiden. Flere steder i landet er det nå utbrudd blant russ, og det kan raskt bli situasjonen her også. Dette har ikke bare konsekvenser for russen, men for samfunnet rundt. Blir det større smittespredning kan det medføre stengte skoler, strenge tiltak og i verste fall en ny nedstenging av alt det vi endelig har fått åpnet. For dere som nå skal avslutte videregående skole kan karantene og isolasjon ha betydning for standpunktkarakter, muligheten til å avlegge eksamen og et gyldig førstegangsvitnemål.

Koronasituasjonen: Rødt nivå og smittestatus

De videregående skolene i Sarpsborg er fortsatt på rødt nivå. Her får du siste oppdatering og smittestatus for Kalnes vgs

BlimE Russen 2021

Russen i Fredrikstad og Sarpsborg får en annerledes russetid i år. Mellom 1. og 17. mai kan russen ta på seg russedressen og gjennomføre koronavennlige russeknute-aktiviteter. Men det blir ikke arrangementer og rulling anbefales ikke.

Gratulerer med bestått fagprøve!

I dag har vår IKT-lærling Dag-Olav Sletner bestått fagprøven i IKT-Servicefaget. Gratulerer så mye!

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Agronomutdanning for voksne

  Er du eller skal du bli gårdbruker, eller har du behov for utdanning i landbruksfag? Kalnes vgs tilbyr et 2-årig deltidsstudium med oppstart august 2021. Søknadsfrist 10. april 2021.

Den store lærerjakten 2021

Viken fylkeskommune søker de beste lærerne til våre videregående skoler! Fredag 19. mars lyser vi ut om lag 450 ledige stillinger. Søknadsfrist for alle stillingene er tirsdag 6. april.

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Til toppen