Aktuelt

Er du vår nye eksamensvakt?

  Kalnes videregående skole søker personer mellom 20 og 67 år til å ta oppdrag som eksamensvakt.

Til deg som skal ta privatisteksamen ved Kalnes vgs høsten 2021

Informasjonsbrev til deg som skal ta privatisteksamen ved Kalnes vgs høsten 2021

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Leseglede på Kalnes

Årets Leseglede er nå i gang på Kalnes.  Alle elever leser en selvvalgt bok i én skoletime hver dag i fem uker. Målet er å øke lesegleden og derigjennom leseferdigheten hos elevene. Leseglede startet som et prosjekt med noen få klasser allerede i 2014. Hvert år siden da har fem uker hvert satt av til dette. Alle klasser inviteres til kick-off  og bokprat i skolebiblioteket. Elevene låner seg bøker, og etter noen uker inviteres alle tilbake til Leseglede-kafé. Det pleier å være populært, og det går unna på te og kjeks.            

«Ungdom som har det skaper ungdom som tar det» #ansvar

Kalnes vgs har i samarbeid med Viken idrettskrets, Sarpsborg idrettsråd, NFF Østfold, Norges volleyballforbund og NFI Nasjonal forening for idrettsfag, et prosjekt som handler om å gjøre idrettselevene mer aktive og samfunnsengasjerte.

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Vikens skolematsatsing nominert til Matprisen

Viken fylkeskommunes satsing på gratis skolemat og bærekraftige kantiner er nominert til Matprisen 2021. Det gleder fylkesrådsleder Tonje Brenna, som besøkte Kalnes 15. september.    

VIKTIG INFORMASJON FRA KOMMUNEOVERLEGEN I SARPSBORG

Sarpsborg kommune har gjennom hele koronapandemien fulgt anbefalingene fra sentrale helsemyndigheter. Selv om mange er fullvaksinerte, er det fremdeles ikke nok for å kunne åpne helt opp i Norge, men målet nå er at barn og unge skal ha et mest mulig normalt liv mens de som skal vaksineres vaksineres og stadig flere blir beskyttet. Derfor er utgangspunktet at skoler og barnehager er på såkalt grønt tiltaksnivå, noe som tilsvarer en tilnærmet normal læringssituasjon.  

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Viktig Informasjon vedrørende videre MASSETESTING

Da flere elever ved Kalnes VGs har testet positivt under massetesting, forlenges testregime for alle elever ved skolen. Elevene trenger ikke å være i karantene når testregime følges.  

Til toppen