Aktuelt

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Koronasituasjonen: Rødt nivå og smittestatus

De videregående skolene i Sarpsborg er fortsatt på rødt nivå. Her får du siste oppdatering og smittestatus for Kalnes vgs

Agronomutdanning for voksne

  Er du eller skal du bli gårdbruker, eller har du behov for utdanning i landbruksfag? Kalnes vgs tilbyr et 2-årig deltidsstudium med oppstart august 2021. Søknadsfrist 10. april 2021.

Den store lærerjakten 2021

Viken fylkeskommune søker de beste lærerne til våre videregående skoler! Fredag 19. mars lyser vi ut om lag 450 ledige stillinger. Søknadsfrist for alle stillingene er tirsdag 6. april.

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Har du lyst på lærlingeplass fra høsten 2021?

    I år ønsker vi å ansette en lærling/lærekandidat innen: Anleggsgartnerfaget og Hestefaget

Ureist mat på alle fat

På Kalnes videregående skole i Sarpsborg er ikke maten bare ureist, økologisk og miljøskapende. Som det beste i livet er den også gratis. Rett før vinterferien startet serveringen.  

Opptak av direktesendt informasjonskveld om Naturbruk

Har du lyst til å søke naturbruk på Kalnes vgs, og trenger mer informasjon om hva vi tilbyr innenfor dette utdanningstilbudet?  Da er dette arrangement for deg! Vi sendte live på YouTube mandag 15.2

Skriftlig eksamen for elever er avlyst.

  Skriftlig eksamen for elever våren 2021 er avlyst. Eksamen for privatister og muntlig eksamen for 10. trinn og Vg3 skal gjennomføres.  

13 skoler valgt ut til gratis skolematprosjekt 

Kalnes videregående skole er én av skolene som er med i et nytt prøveprosjekt med gratis skolemat i Viken.

Til toppen