Aktuelt

En riktig god 17. mai feiring!

Vi ønsker alle elever, ansatte og foresatte en riktig fin 17. mai feiring!      

BlimE Russen 2021

Russen i Fredrikstad og Sarpsborg får en annerledes russetid i år. Mellom 1. og 17. mai kan russen ta på seg russedressen og gjennomføre koronavennlige russeknute-aktiviteter. Men det blir ikke arrangementer og rulling anbefales ikke.

Gratulerer med bestått fagprøve!

I dag har vår IKT-lærling Dag-Olav Sletner bestått fagprøven i IKT-Servicefaget. Gratulerer så mye!

Agronomutdanning for voksne

  Er du eller skal du bli gårdbruker, eller har du behov for utdanning i landbruksfag? Kalnes vgs tilbyr et 2-årig deltidsstudium med oppstart august 2021. Søknadsfrist 10. april 2021.

Den store lærerjakten 2021

Viken fylkeskommune søker de beste lærerne til våre videregående skoler! Fredag 19. mars lyser vi ut om lag 450 ledige stillinger. Søknadsfrist for alle stillingene er tirsdag 6. april.

Ureist mat på alle fat

På Kalnes videregående skole i Sarpsborg er ikke maten bare ureist, økologisk og miljøskapende. Som det beste i livet er den også gratis. Rett før vinterferien startet serveringen.  

Opptak av direktesendt informasjonskveld om Naturbruk

Har du lyst til å søke naturbruk på Kalnes vgs, og trenger mer informasjon om hva vi tilbyr innenfor dette utdanningstilbudet?  Da er dette arrangement for deg! Vi sendte live på YouTube mandag 15.2

Skriftlig eksamen for elever er avlyst.

  Skriftlig eksamen for elever våren 2021 er avlyst. Eksamen for privatister og muntlig eksamen for 10. trinn og Vg3 skal gjennomføres.  

13 skoler valgt ut til gratis skolematprosjekt 

Kalnes videregående skole er én av skolene som er med i et nytt prøveprosjekt med gratis skolemat i Viken.

God jul og riktig godt nytt år!

Jeg vil få takke dere alle sammen for innsatsen deres i 2020! Dette har vært et helt annerledes år, som virkelig har fått oss til å teste ut nye måter å kommunisere og lære på. Det har vært krevende, men også lærerikt, og det har utfordret våre egne grenser. Jeg er imponert over hva dere alle har fått til, og hvordan dere har tatt vare på hverandre.

Til toppen