Aktuelt

Renholdernes dag

    Hvert år feires renholdernes dag første mandag i desember. Vi gratulerer renhold her på Kalnes vgs med renholdernes dag i dag!

Informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen

Hva er formålet med Elevundersøkelsen? Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Resultatene fra undersøkelsen blir lagret og brukes av skoler, skoleeiere og den statlige utdanningsadministrasjonen for å analysere og utvikle elevenes skole- og læringsmiljø. Data fra undersøkelsen kan også bli brukt til forskning og forskere kan få utlevert rådata fra undersøkelsen. Deler av resultatene fra Elevundersøkelsen publiseres på Utdanningsdirektoratets nettjeneste Skoleporten (skoleporten.udir.no).

Jul i skolebiblioteket

Førjulstiden er annerledes i år, men vi har pyntet som vi pleier.  

Avslutning Leseglede

Årets Leseglede på Kalnes ble avsluttet med Halloweenpyntet bibliotek og lese-kafé klassevis!  

Et 150-årig skoleeksempel

14. oktober 2020 kunne Kalnes videregående skole i Sarpsborg markere at det var gått 150 år siden åpningen. Slikt må feires!    

Gratulerer med dagen Kalnes vgs, 150år

I dag 14.10. 2020 feirer vi skolens bursdag, 150år. Kalnes er en stolt og tradisjonsrik skole med lang historie...

Skolegårdsbruket

Skolegårdsbruket ved Kalnes vgs driver økologisk, og har ca  1450 dekar dyrket mark. Gårdsbruket produserer gras, korn, oljevekster, proteinvekster og litt poteter og grønnsaker til egen gårdsbutikk. Vi ønsker å være en god læringsarena hvor elevene får innblikk i moderne gårdsdrift med fokus på teknologi og presisjonslandbruk!

Kalnes vgs. arrangerte tirsdag 22.9.20 «Klimadag» i samarbeid med Øko Norge.

Assisterende rektor Tommy Eriksen ønsket velkommen til Klimadagen, Øko Norge ved Mona Horntvedt holdt en kort innledning før fagleder for naturbruk, Anne Kristine Graff tok over og ledet dagen. Elever og ansatte fikk høre på foredrag av

Klimadag- Foredrag og filmvisning (Digitalt event)

​​​​​​TIR 22.09 KL. 09:00–15:00: Klimadagen er en spennende dag for deg som er opptatt av klima og bærekraft...

Elev-PC

Alle elever i de videregående skolene i Viken fylkeskommune skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Den må du ha klar til skolestart.

Til toppen