Viktig beskjed til russen/avgangselevene ved Kalnes vgs

Klikk for stort bildeSom kjent ble russefeiringen avsluttet 17. mai. Vi forstår at feiringen har blitt annerledes i år, men håper at dere har hatt en fin og minnerik tid.

Vi forstår også at det kan være fristende å fortsette feiringen sammen med russ i andre byer. Særlig nå som vi ser at smittetrykket går ned. Vi forventer imidlertid at dere følger de reglene som er satt, felles for Sarpsborg-russen, og at dere forholder dere til at russefeiring og større samlinger er avsluttet.

Dersom du deltar på en større samling der noen er smittet, kan du bidra til å spre smitte. Dersom russefeiringen din fører til at Kalnes vgs og Sarpsborg blir stengt ned, kan du sette liv i fare, og du kan være årsaken til at dine medelever ikke får gjennomført eksamen og dermed ikke får avsluttet skoleåret. Med felles krefter prøver vi alle å holde smittetrykket nede. Vi stoler på at Kalnes vgs sine Vg3-elever ønsker å bidra til dette.

Testsenteret holder åpent for dropin-testing for dere Vg3-elever ut i neste uke, så vi oppfordrer alle til å fortsette testing. Og til dere som har luftveissymptomer eller er litt snufsete – dere må ta en test!

Og så ønsker vi dere alle en riktig god og smittefri pinsehelg! Ta vare på deg selv og hverandre❤

 

Med vennlig hilsen 
Hanne Lorentzen 
Rektor

Til toppen