Aktuelt

Kirkeparken åpner på rødt nivå onsdag 14. april OPPDATERT 21. april: Vi forblir på rødt nivå frem til mandag 3. mai

OPPDATERT 21. april: Vi har i dag fått melding fra kommuneoverlegen om at vi skal ha en uke til på rødt smittevernnivå, altså blir det rødt frem til og med fredag 30.04. Det er planlagt at vi skal over på gult nivå igjen fra mandag 3.mai. Vi har fått bekreftet fra kommuneoverlegen at vi kan åpne på rødt nivå i morgen, onsdag 14.april. Det er B-gruppene som begynner med tilstedeværelse på skolen i morgen.  

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

OPPDATERT: Skolen er stengt til og med tirsdag 13. april

Dette er bestemt at skolen fortsatt er stengt og all undervisning forblir digital til og med tirsdag 13.april. Vi åpner opp på rødt nivå onsdag 14. april, og da er det B-gruppene som møter på skolen. Rødt nivå vil foreløpig vare fram til 25. april.      

Kirkeparken stengt tirsdag og onsdag, 6. og 7. april. OPPDATERT: VIKTIG BESKJED FRA KOMMUNEOVERLEGEN

Det blir digital undervisning fra tirsdag 6.april fra klokken 12.    

Vi ønsker dere alle en riktig god påskeferie

Skolens resepsjon vil være stengt i uke 13 og åpner igjen første skoledag etter ferien, tirsdag 6. april. Vi vil fortsatt være på rødt nivå, og det er A-gruppene som møter på skolen tirsdag.  

"Den store lærerjakten" starter snart!

Fredag 19. mars lyser Viken fylkeskommune ut om lag 450 lærerstillinger, og søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket.

Rødt nivå fram til påske

Det er besluttet at skolene i Moss skal ha rødt nivå til og med fredag 26. mars. Fredag er det fagdag, og elevene får beskjed fra lærer hva de skal gjøre da. Mandag 15. mars er det A-gruppene som møter på skolen.    

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Ny rektor ved Kirkeparken

Jeg er stolt og glad for å få jobben, jeg har blitt skikkelig glad i denne skolen i løpet av de årene jeg har jobbet her og gleder meg til å lede et meget kompetent personale. Det sier Kjetil Langø, som fra 1. mars er ansatt som rektor på Kirkeparken. Lasse Thorvaldsen sluttet som kjent ved nyttår og Kjetil har vært konstituert i rollen som rektor siden 1. januar. Han kommer fra stillingen som assisterende rektor ved skolen.  

Rødt nivå igjen fra mandag 1. mars

Skolen har søndag formiddag fått beslutning fra kommuneoverlegen at vi skal tilbake til rødt nivå på smitteverntiltakene skolen tar i bruk. Rødt nivå på Kirkeparken innebærer at vi ikke kan ha samtlige elever på skolen hver dag. Vi har vært på rødt nivå i flere omganger dette året, og tilpasningene vi gjør er godt kjent for elever og ansatte.  

Til toppen