Aktuelt

Velkommen til barneteaterfestival 3. juni

Hurra! Hurra! Hurra! Barnetaterfestivalen er på plass igjen med en flott sirkusforestilling! Elevene i Vg1 på Kirkeparkens musikk- og danselinje gleder seg over å kunne invitere alle barnehagebarn i Moss og omegn til forestilling.  

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Kirkeparkens elever kom på andreplass i Den internasjonale konkurransen i spansk!

Alessandro Ipsaro Passione 1STB og Theo Douglas Knowles Kodzoman 2IDA deltok i finalen i Kristiansand fredag 29.04, og kom på en imponerende andreplass!  

Vi inviterer til klassevis russefrokost!

Skolen ønsker å invitere årets russekull på en lett frokost i kantina. Det blir servert smoothie og lokalprodusert frokostmuffins. Klassene kommer til ulike dager, og dere får SMS dagen før det er deres klasse sin tur. Mandag 25. april klokka 07.45 er det 3STA og 3STB vi inviterer. Velkommen!    

Neverland Vintage – Norges beste ungdomsbedrift?

Vel, det vet vi ikke før norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter går av stabelen på Gardermoen i mai, men en ting er i hvert fall sikkert: Neverland Vintage UB gjorde det desidert best i fylkesmesterskapet denne uken.     

Nå er det endelig tid for studietur igjen!

Fra 21. til 27. mars var 15 av Nettskolens spansk 3-elever fra 7 forskjellige videregående skoler i Østfold på tur til Granada i Spania. Uken bestod av undervisning, kulturelle aktiviteter og, ikke minst, av å skape minner for livet.

Oppdatert tittel: Vi trenger flere vertsfamilier!

Kirkeparken skal ha elevutveksling 9.–13. mai (uke 19), og i den forbindelse trenger vi flere vertsfamilier. Som vertsfamilie vil oppgaven bestå i å huse ungdom(mer) gjennom uken og sørge for at de får delta i hverdagslivet med skoledag, måltider, aktiviteter og så videre.  Elevene som kommer på besøk vil være på alder med våre egne elever.    

Vi har lærerutveksling fra Wien

Denne uken har skolen og lærerne på musikk, dans og drama hatt besøk av fire musikklærere fra Wien. Gjestene har vært på såkalt jobbskygging, hvor hensikten er nettopp å se hvordan man i andre land underviser, hovedsakelig i  musikkfag.  

Til dere som skal på opptaksprøve til musikk, dans og drama Vg1

Onsdag 18. mai gjennomføres det frivillige opptaksprøver til musikk, dans og drama Vg1 her på Kirkeparken. Aktuelle deltagere er de som har søkt musikk, dans og drama Vg1 på Kirkeparken som førstevalg i VIGO i vår, og de har blitt kontaktet av fagleder Margrethe Ek.    

Endelig kan vi reise igjen

I disse dager skal intet mindre enn tre grupper fra Kirkeparken ut på tur i Europa, alle i regi av Erasmus+.

Til toppen