Aktuelt

Vi tenner julekulen!

Fredag 19. november var det offisiell tenning av Moss´ nye julekule mellom skolen og Moss kirke. Elever fra musikk, dans og drama bidro med nydelig sang og dans, elever fra restaurant- og matfag serverte rykende varm gløgg og pepperkaker og vår elevrådsleder Christina Tansihaug Andersen var en av talerne.  Tusen takk til våre dyktige elever ved informasjonsteknologi og medieproduksjon som har laget denne filmen.

Musikklinjekoret synger Juleoratoriet med Det Norske Blåseensemble

Fredag 26. november spiller Det Norske Blåseensemble Bachs Juleoratorie i Parkteateret Moss Kulturhus. I år har de med seg fire fantastiske solister og skolens eget musikklinjekor.    

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.    

Informasjon om gjennomføring av elevundersøkelsen høsten 2021

Alle elever ved Kirkeparken vgs får høsten 2021 tilbud om å gjennomføre årets elevundersøkelse. Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva du mener om læring og trivsel på skolen. For informasjon på ulike språk til foresatte og elever om årets undersøkelse, se Udirs hjemmesider

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

For elever i vg1 eller vg2: Tilbud om koronavaksine på skolen

23. november kan alle våre elever i vg1 og vg2  få tatt koronavaksine på skolen.

Tilbud om vaksine mot hjernehinnebetennelse til årets vg3-elever

Vaksine mot hjernehinnebetennelse tilbys årets vg3-elever tirsdag 7. desember i tidsrommet 09.00 – 12.00. Informasjon og påmeldingsskjema fås av kontaktlærer. Vaksinen koster kr. 400, det betales med vipps eller kort. Årets vg2-elever vil få samme tilbud våren 2022.   Hilsen helsesykepleier Linda Tjellaug  

Elevundersøkelsen 2021

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre.  

Velkommen til Konsert for Kongo

Vi på musikk, dans og drama på Kirkeparken skal ha vår årlige veldedighetskonsert, som i de siste årene har gått til Kinshasa i Kongo! Pengene vi har samlet inn har gått til oppussing av skolen, innkjøp av skoleutstyr, mat og medisiner. Tid: fredag 5. november klokken 17.30 Sted: Kirkeparken videregående skole Billetter: Disse bestilles på forhånd, se lenger ned for mer informasjon.  

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Til toppen