Aktuelt

Var du avgangselev på videregående skole i 2019/20 eller 2020/21 og fikk ikke bestått?

Viken fylkeskommune tilbyr intensivkurs som forberedelse til privatisteksamen for avgangselever som fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 skoleåret 2019/20 eller 2020/21. 

Grønt nivå fra mandag 17. januar

Kjære alle elever på Kirkeparken. Kommuneoverlegen i Moss har i dag formiddag besluttet at vi, fra mandag 17.01 kan starte opp igjen på grønt nivå. Det betyr at alle elever kan være på skolen samtidig og at undervisningen kan gå som normalt.

Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2022/23? Da er det på tide å starte søkeprosessen.

Nå kan du melde deg opp til privatisteksamen

Har du behov for å ta opp fag eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Fra 15. januar til 1. februar kan du melde deg opp til privatisteksamen.      

Tid for fagvalg - informasjon til elever og foresatte i Vg1 studiespesialiserende (Fristen for fagvalg i ViS er endret til 19.01)

Elevene skal i løpet av januar velge hvilke programfag de ønsker for neste skoleår. Her får dere informasjon om frister, timefordeling, hvilke fag elevene kan velge og vitnemål. 

Rødt nivå på skolen fra onsdag 15.12 – «hentedag» tirsdag 14.12

Kjære elever! I kveld (mandag 13. desember) besluttet regjeringen at alle videregående skoler skal over til rødt nivå. Rødt nivå på Kirkeparken betyr at ikke alle elever kan være på skolen samtidig. Skolen trenger derfor noe tid for å planlegge overgangen, og ordinær undervisning tirsdag 14.12 vil for det aller meste utgå.

Generell informasjon til elever – tiltak for å begrense smitte

Kjære alle elever på Kirkeparken: Nå er vi i gang igjen med nye tiltak som berører oss i skolehverdagen. Smittevernveileder for videregående skole er gjeninnført og vi forholder oss til trafikklysmodellen, foreløpig på grønt nivå.

Oppdatert 1. desember: Jevnlig testing av Vg1-elever

Fra kommuneoverlegen: Fra og med torsdag 2. desember starter vi med koronatesting to ganger i uka ved følgende skoletrinn i Moss: 5.-10. trinn + 1. trinn ved videregående skole.      

Vi tenner julekulen!

Fredag 19. november var det offisiell tenning av Moss´ nye julekule mellom skolen og Moss kirke. Elever fra musikk, dans og drama bidro med nydelig sang og dans, elever fra restaurant- og matfag serverte rykende varm gløgg og pepperkaker og vår elevrådsleder Christina Tansihaug Andersen var en av talerne.  Tusen takk til våre dyktige elever ved informasjonsteknologi og medieproduksjon som har laget denne filmen.

Pia vant prestisjefylt Willy Brandt-elevkonkurranse

Det er med stolthet Kirkeparken kan meddele at Pia Finstad Stoneman fra 2KDA har vunnet Willy Brandt – elevkonkurranse om demokrati og medborgerskap 2021.  

Til toppen