Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Kirkeparkens hederspris til renholderne

Renholderne Janne, Rita, Qui Anh, Tatjana, Eva, Lena, Jasmin og Ann får Kirkeparkens hederspris for profesjonell, stødig og avgjørende innsats gjennom dette spesielle året.  

Muntlig eksamen for videregåendeelever er avlyst

På grunn av koronasituasjonen er muntlig eksamen våren 2021 avlyst for elever i videregående opplæring. Dette gjelder også for deltakere i voksenopplæring. Det er likevel noen få elever som skal ta eksamen i utvalgte fag. Privatisteksamen gjennomføres som planlagt. Du finner mer informasjon hos Utdanningsdirektoratet:  Muntlig eksamen for elever er avlyst (udir.no)  

OT-galleriet inviterer til pop-up fotoutstilling

Tid: fredag 28. mai klokken 11-18, lørdag 29. mai klokken 11-16 Sted: De gamle lokalene til "Feel" i AmfiMoss, inngang på hjørnet at Dronningens gate og Ibsens gate. Smittevernsregler overholdes. Alle bildene er til salgs og inkluderer ramme.  

Velkommen til digital avgangsutstilling

Etter tre år med fargerik skolegang og spennende oppgaver, begynner vi nå å nærme oss slutten. Vi ønsker derfor å dele våre beste verk med dere! Gjennom disse powerpointene får dere se et sammensurium av stilarter, uttrykk, fager, former og drømmer. KDA 2018-2021 Klassebildet er tatt før korona | Fotograf: privat    

Vi åpner på gult nivå mandag 3. mai

Kjære alle elever ved Kirkeparken!  Mandag er vi igjen tilbake på gult nivå, og samtlige elever skal ha undervisning på skolen igjen. Dette er første gang på veldig lenge at vi skal være samlet alle sammen og det er viktig at du leser denne artikkelen.  

Skal du ta privatisteksamen på Kirkeparken? Slik finner du frem

Hvilken inngang til skolen du skal benytte, er avhengig av hva slags eksamen du skal ta.  

Snart er det klart for jevnlig testing av elevene på Kirkeparken

I samarbeid med videregående skoler, Sykehuset Østfold og FHI, starter Moss kommune med pilot-testing av noen utvalgte klasser 29. april. Målet er å innføre regelmessig testing av alle elever én gang i uka fra uke 18. Det planlegges også for å tilby ukentlig testing av alle ansatte ved videregående skoler.  

Kirkeparken åpner på rødt nivå onsdag 14. april OPPDATERT 21. april: Vi forblir på rødt nivå frem til mandag 3. mai

OPPDATERT 21. april: Vi har i dag fått melding fra kommuneoverlegen om at vi skal ha en uke til på rødt smittevernnivå, altså blir det rødt frem til og med fredag 30.04. Det er planlagt at vi skal over på gult nivå igjen fra mandag 3.mai. Vi har fått bekreftet fra kommuneoverlegen at vi kan åpne på rødt nivå i morgen, onsdag 14.april. Det er B-gruppene som begynner med tilstedeværelse på skolen i morgen.  

OPPDATERT: Skolen er stengt til og med tirsdag 13. april

Dette er bestemt at skolen fortsatt er stengt og all undervisning forblir digital til og med tirsdag 13.april. Vi åpner opp på rødt nivå onsdag 14. april, og da er det B-gruppene som møter på skolen. Rødt nivå vil foreløpig vare fram til 25. april.      

Til toppen