Aktuelt

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Velkommen til barneteaterfestival 3. juni

Hurra! Hurra! Hurra! Barneteaterfestivalen er på plass igjen med en flott sirkusforestilling! Elevene i Vg1 på Kirkeparkens musikk- og danselinje gleder seg over å kunne invitere alle barnehagebarn i Moss og omegn til forestilling.  

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Kirkeparkens elever kom på andreplass i Den internasjonale konkurransen i spansk!

Alessandro Ipsaro Passione 1STB og Theo Douglas Knowles Kodzoman 2IDA deltok i finalen i Kristiansand fredag 29.04, og kom på en imponerende andreplass!  

Neverland Vintage – Norges beste ungdomsbedrift?

Vel, det vet vi ikke før norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter går av stabelen på Gardermoen i mai, men en ting er i hvert fall sikkert: Neverland Vintage UB gjorde det desidert best i fylkesmesterskapet denne uken.     

Nå er det endelig tid for studietur igjen!

Fra 21. til 27. mars var 15 av Nettskolens spansk 3-elever fra 7 forskjellige videregående skoler i Østfold på tur til Granada i Spania. Uken bestod av undervisning, kulturelle aktiviteter og, ikke minst, av å skape minner for livet.

Vi har lærerutveksling fra Wien

Denne uken har skolen og lærerne på musikk, dans og drama hatt besøk av fire musikklærere fra Wien. Gjestene har vært på såkalt jobbskygging, hvor hensikten er nettopp å se hvordan man i andre land underviser, hovedsakelig i  musikkfag.  

Endelig kan vi reise igjen

I disse dager skal intet mindre enn tre grupper fra Kirkeparken ut på tur i Europa, alle i regi av Erasmus+.

Møte i "sikkerhetsrådet"

I dag hadde elevene i politikk og menneskerettigheter fagdag og sammen med klassen fra Malakoff. Det var duket for årets rollespill i regi av FN-sambandet.    

Unik fagdag for våre musikkelever på Vg3

Elevene har hatt fagdag med musikkelevene fra Askim videregående skole, og i dag fikk de virkelig en skoledag utenom det vanlige. Musikere fra Det Norske Blåseensemblet ledet av Geir Lysne sammen med den verdenskjente jazzpianisten Florian Weber har hatt work shops med elevene innen sanntidsmusikk. Dagen ble avsluttet med en helt unik sanntidskonsert av disse profesjonelle musikerne.

Til toppen