Aktuelt

Spennende prosjektarbeid på musikk, dans og drama

Elevene i musikk, dans og drama Vg2 har den siste tiden jobbet med et tverrfaglige prosjekt innen demokrati og medborgerskap (med kunstneriske protestuttrykk). Dette har resultert i flotte og lærerike elevforestillinger som ble gjennomført for de andre i klassen torsdag.

Eksamen avlyses

Regjeringen har bestemt at de fleste av vårens ordinære eleveksamener i grunnskole og videregående skole avlyses.

Forebygging av vold i nære relasjoner

Alle elever som har samfunnskunnskap dette skoleåret, får denne våren to timers undervisning om temaet «vold i nære relasjoner». 

Ikke lenger jevnlig testing

Nå avslutter Moss kommune regimet med jevnlig testing i skolen. Elever og ansatte skal ta test hvis man har symptomer eller har smitte i husstanden.    

Vet du hva dette er?

Dette er en del av Kirkeparkens egen værstasjon og står på taket på C-bygget. Slik kan deler av en værstasjon se ut | Fotograf: May-Helén Howard  

Pia vant prestisjefylt Willy Brandt-elevkonkurranse

Det er med stolthet Kirkeparken kan meddele at Pia Finstad Stoneman fra 2KDA har vunnet Willy Brandt – elevkonkurranse om demokrati og medborgerskap 2021.  

Musikklinjekoret synger Juleoratoriet med Det Norske Blåseensemble

Fredag 26. november spiller Det Norske Blåseensemble Bachs Juleoratorie i Parkteateret Moss Kulturhus. I år har de med seg fire fantastiske solister og skolens eget musikklinjekor.    

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Til toppen