Aktuelt

Har du en ungdom som skal søke læreplass snart?

Viken fylkeskommune og Læreplassjegerne inviterer til digitalt møte for foresatte onsdag 17. februar kl. 18.00. Chat med Læreplassjegerne og få svar på direkten!

Smittevern på (skole-)bussen

Informasjon til foresatte fra Østfold kollektivtrafikk (ØKT): Med raskt skiftende smittetrykk og endringer fra rødt til gult så endres også etterspørselen etter skoleskyss. Skoleskyssen skjer i all hovedsak med det ordinære åpne busstilbudet og med blanding av elever fra ulike skoletrinn og med busslinjer som går innom mange kommuner og skoler.  

Gult smittevernnivå fra mandag 8. februar

Kjære alle elever. Fra mandag 08.02 er vi tilbake på gult smittevernnivå på Kirkeparken. Dette betyr at alle elever skal ha sin opplæring på skolen samtidig igjen. Vi gleder oss til å ha dere alle sammen tilbake.  

Vurderer du å søke Kirkeparken?

 Sjekk ut disse filmene og få et innblikk fra elevene og skolen!  

Rødt nivå resten av uke 5

Kjære alle elever. Vi har nå fått beslutning fra kommuneoverlegen om at vi skal tilbake til rødt smittevernnivå fra i morgen, onsdag 03.02.  

Digital opptaksprøve ved musikk- og danselinja på Kirkeparken

Til deg som skal søke skoleplass til vg1 til våren! Har du tenkt å sette Musikk, dans og drama (MDD) på Kirkeparken som førstevalget ditt i vigo.no? Da vil du også bli invitert til å delta på digital opptaksprøve på skolen.    

Slik tar du fag som privatist i Viken

Har du behov for å ta opp fag, eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Da kan du melde deg opp som privatist og ta eksamen ved en av våre videregående skoler. Privatisteksamen er åpen for påmelding fra 15. januar til 1. februar.   

Digital åpen skole - fra teamsmøter 20. januar 2021

I denne artikkelen presenterer vi opptak og lysbildepresentasjoner fra de ulike teamsmøtene som var under digital åpen skole onsdag 20. januar.     

Gult nivå fra og med onsdag 20. januar

Etter dagens pressekonferanse og avklaringer fra regjering og helsemyndigheter har skolen fått beskjed fra kommuneoverlegen om hvilket smittevernnivå vi skal være på.  

Velkommen til digital åpen skole

Oppdatert 20. januar klokken 21.20: Vi beklager en del tekniske problem med lyd i flere av møtene. Vi vil jobbe med å utbedre dette i løpet av de nærmeste dagene. Her er en pdf av  Karriereveiledernes presentasjon på digital åpen skolen 20. januar 2021 (PDF, 141 kB) , om overgangen til videregående opplæring.  

Til toppen