Erasmus+ SEN 2023-2024

Kirkeparken har den glede av å delta i et nytt Erasmus+ prosjekt de neste to årene. Tema for prosjektet er "Stronger through education for the needs of our students" og det blir både besøk av utenlandske elever i høst og turer til utlandet til våren.

Skolen deltar i prosjektet med hovedvekt på at vi er en MOT-skole, men vi vil også få nytte av andre tiltak som styrker opplæringen for våre elever. Hovedspråket i prosjektet er engelsk og elever på alle studieretninger i Vg1 og Vg2 kan søke om å delta i prosjektet.

Foruten oss deltar Romania, Tyrkia, Frankrike, Italia og Portugal i prosjektet, og det er Romania som eier prosjektet.

Aktiviteter i prosjektet

Første aktivitet dette skoleåret er besøk til Moss i uke 41. Da skal vi på Kirkeparken være vertskap for 6-8 elever fra hver av de andre landene. Det betyr at vi trenger mange vertsfamilier som kan huse 1-2 gjester gjennom uken.

Videre vil det være 8 elever fra Kirkeparken som får reise til Frankrike i mars og 8 elever som får reise til Portugal i mai.

Utvekslingene vil ha en varighet på cirka en arbeidsuke (mandag til fredag), med reisedag søndag og eventuelt lørdag.

Ønsker du å delta?

Vi ønsker med dette å invitere elever og familier som er interessert i å delta på elevutveksling og være vertskap for elever fra et av utvekslingslandene til å bli med på prosjektet. Det er ønskelig at du går i Vg1 eller Vg2 nå, slik at du har mulighet til å delta gjennom hele prosjektperioden.

Hvis du og familien din er har lyst til å være med på dette eller har noen spørsmål, kan dere kontakte Jørn eller Anita. Kontaktinformasjon er nederst på siden.

Søknadsfrist er søndag 24. september.