Gratiskonsert med Metteson for alle elever i Vg1 og Vg2!

Fredag 10.juni blir det skolekonsert med artisten Metteson for alle elever i Vg1 og Vg2 ved Kirkeparken og Malakoff videregående skoler.

Promobilde av artisten Metteson - Klikk for stort bildeGratiskonsert med artisten Metteson for alle elever i Vg1 og Vg2 Promobilde av artisten  

Hvor og når

  • Møllebyen/Bryggeriparken
  • Innslipp fra klokken 12.30, konserten begynner klokken 13.00

Om Metteson

Metteson spiller konserter det går gjetord om. Hans siste opptreden på by:Larm blir allerede omtalt som en «hvor var du da…» opplevelse blant publikum som fylte Blå i Oslo til randen. Musikknyheter.no og Gaffa ga konserten 10/10 og terningkast 6, og skrev blant annet:
«Tilslørt av storslåtte bevegelser, koreografert med både lys og lyd, euforiske pop-progresjoner, er det den unektelige innlevelsen som virkelig trollbinder.»
– Siri Granheim, Gaffa

Metteson er hjertebarnet til mossingen Sverre Breivik som sammen med bergensvenner gir prosjektet danseføtter, og har allerede fått oppmerksomhet i både inn- og utland som én av de nyeste stjernene som skinner ekstra sterkt på fremtidens himmel.

EP-debuten “Convince me” som kom i vår er en konsentrasjon av all den energien og de bølgedalene man opplever i 20-åra, og for Metteson er det er slutten på en lang bryggeperiode, og champagnekorken som skyter ut og starter festen. Med siste single «Under Your Shirt» og påfølgende TV-debut hos Anne Lindmo, virker det som champagnekorken allerede har skutt i gang det som kommer til å bli en stor musikalsk artistreise.

Ekstra stas for oss på Kirkeparken er det at Metteson har vært elev hos oss, og er sønn av vår meget erfarne lærer og karriereveileder, Roar Breivik.

Se konsertplakaten her Metteson