Kirkeparken på førsteplass i semifinalen i den internasjonale språkkonkurransen

Hurra for elevene Alessandro Ipsaro Passione og Theodor Trondsæter Johansen som er videre i finalen i den internasjonale språkkonkurransen! Med et imponerende resultat, 23 av 25 riktige svar, er de best i semifinalen.

Elevene Alessandro Ipsaro Passione og Theodor Trondsæter Johansen sammen med faglærer Hildebrando Palacios Berrios - Klikk for stort bildeElevene Alessandro Ipsaro Passione og Theodor Trondsæter Johansen sammen med faglærer Hildebrando Palacios Berrios privat

Theodor og Alessandro går begge i 2STB og har spansk 2.  De har forberedt seg til konkurransen i to dager og fått hjelp av faglærer Brando. Også Carmen, Francisco og vår språkassistent, Isabel, har hjulpet elevene godt.  Carmen er Erasmus-koordinator på samarbeidsskolen vår på Grand Canaria og Francisco er spansklærer på den skolen, nå på utveksling hos oss.

Internasjonalt samarbeid og fremmedspråk er nødvendig for å møte framtiden, og vi er glade og stolte over å ha så dyktige og engasjerte elever og lærere. Tusen takk!

Andreplassen gikk til St. Olav med tre feil og tredjeplassen til Oslo Katedralskole med 6 feil.  I konkurransen er det både språklig oppgaver og oppgaver som handler om samfunn og kultur i spansktalende land. Det er en krevende konkurranse. 

Til toppen