Kirkeparkens hederspris til renholderne

Renholderne Janne, Rita, Qui Anh, Tatjana, Eva, Lena, Jasmin og Ann får Kirkeparkens hederspris for profesjonell, stødig og avgjørende innsats gjennom dette spesielle året. 

Hvert år deler Kirkeparken ut skolens hederspris. Hedersprisen gis til en person eller gruppe som har utmerket seg på ett eller flere vis i løpet av det siste skoleåret.

Mange fortjente pris dette skoleåret

Mange har gjort seg fortjent til prisen dette skoleåret, og det opplevdes krevende å skulle trekke frem en person eller ei gruppe som ekstra verdige ved denne anledningen. Likevel virket det nærmest helt selvfølgelig og opplagt da forslaget om denne gjengen kom opp.

Ny måte å jobbe på

Alle har måttet endre praksis og gå nye veier for å få jobbene sine gjort i året som har gått, både som elever og ansatte. En god del har fått applauser, hyllester og har blitt trukket frem. Andre har jobbet mer i skyggene, stått for en usynlig, men avgjørende innsats, og har sørget for at vi har kunnet drive skole, på den måten vi har gjort, med en redusert risiko for smitte. Rutiner for forsterket renhold har måttet bli lært, og distribusjon av overflaterens, håndsprit, tørkepapir, munnbind og så videre har blitt håndtert.

Ingen smitteoverføring på skolen

Vi har ikke hatt et eneste dokumentert tilfelle av smitte overført på skolen vår, og det kan vi trolig takke denne gjengen for. De har krummet nakken, gjort jobben, møter oss andre kollegaer og elever på skolen med smil og vennlighet.

Det er med stor respekt vi gir Kirkeparkens hederspris for skoleåret 2020–2021 til renholderne: Janne, Rita, Qui Anh, Tatjana, Eva, Lena, Jasmin og Ann for profesjonell, stødig og avgjørende innsats gjennom det spesielle året.

Til toppen