Skal du begynne på videregående til høsten? Har du lyst til å delta på bli-kjent-dager før skolen starter?

Formålet med bli-kjent-dagene er å gi deg som er litt ekstra spent, en trygg og god overgang fra grunnskolen til videregående opplæring. Elever spiller bordtennis i skolegården - Klikk for stort bilde Dag Clausen   
 

Du vil få omvisning, møte rådgivere, bli litt kjent med utdanningsprogrammet ditt, møte kontaktlærer og du kan delta i ulike frivillige aktiviteter. Du får lunsj på skolen disse dagene.

Bli-kjent-dagene foregår 15. og 16. august fra kl. 09.00 – 13.00 på Malakoff og Kirkeparken vgs. Du kan melde deg på ved å sende en e-post til kirkeparkenvgs@viken.no eller malakoffvgs@viken.no ettersom hvilken skole du får skoleplass ved.

Med bakgrunn i krigen i Ukraina, er bli-kjent-dagene også åpne for flyktningungdom i alderen 16 – 19 år, og som enten er bosatt i, eller har fått tildelt en kommune. Ungdommene vil få innføring i norsk skolesystem i tillegg til å bli kjent med noen norske ungdommer i samme alder. Det vil gis støtte til kommunikasjon i form av digitale verktøy og eventuelt tolk, etter behov.