Vil du og familien din være med på Erasmus+ -prosjektet S.E.N. 2022-2024?

Kirkeparken har den glede av å delta i et nytt Erasmus+ prosjekt de neste to årene. Temaet for prosjektet er "Stronger through education for the needs of our students”, og skoler fra Romania, Tyrkia, Frankrike, Italia og Portugal deltar sammen med oss.

Vi ønsker med dette å invitere elever og familier som er interessert i å delta på elevutveksling og være vertskap når vi får besøk.

Både elever fra studieforberedende og yrkesfaglige retninger kan søke. Det er ønskelig at dere går i Vg1 eller Vg2 nå, slik at dere får mulighet til å delta gjennom hele prosjektperioden. Utvekslingene vil ha en varighet på omtrent en arbeidsuke (mandag til fredag), med reisedag søndag og eventuelt lørdag. Prosjektet er fullfinansiert av Erasmus+ og utgifter til reise, opphold og måltider dekkes av prosjektmidler. Lommepenger kommer i tillegg.

Første stopp er Tyrkia

Første utveksling er allerede i uke 22, 29. mai til 2. juni. Da reiser 8 elever og 2 lærere til Tyrkia.

Er du interessert?

Eller lurer du på noe angående dette?

Da kan du kontakte miljøterapeut Jørn Berge-Martens (jornb@viken.no / mobil 90760053) eller utdanningsleder Anita Johansen (anitajo@viken.no / mobil 91009127).

Blå sirkel med tegning av 6 hender som holder sammen. Ordene S.E.N. students Erasmus pluss 2022 2024 står rundt kanten - Klikk for stort bilde logo EU-flag med ordet Erasmus+ skrevet i blått ved siden av - Klikk for stort bilde logo