Aktuelt

Forskertreff på Kjelle vgs

Kjelle videregående skole var en av destinasjonene når en stor konferanse om hvordan klimaforandringer vil påvirke jorda og vannet ble avholdt i regi av NIBIO. Konferansen hadde tittelen "Soil and water conservation under changing climate in Northern or high altitude conditions."

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1, eller står du i fare for å få karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Sommeravslutning for 3NAA

3NAA (Vg3 naturbruk studieforberedende) avslutter i disse dager 13 års skolegang ved Kjelle videregående skole. I den forbindelse har vi gleden av å invitere skolens avgangselever med maks to foresatte/gjester til et hyggelig avslutningsarrangement onsdag 15.juni klokken 18.00.

Mulig buss-streik fra lørdag 7. mai.

Partene i konflikten møtes hos Riksmekleren med frist ved midnatt 6. mai. Fagforbundene har varslet plassfratredelse for Nobina sine ansatte i Ruters område. En eventuell streik kan få effekt fra arbeidstidens start lørdag 7. mai. Dette vil i så fall få konsekvenser for skoleskyssen. Merk! Minibusser/taxi/spesialskyss er ikke berørt og kjører som normalt. Dersom dette endrer seg vil Ruter legge ut informasjon på ruter.no.

Storslått feiring og vellykket åpen dag!

Kjelle videregående skole sin 80 års feiring kan oppsummeres med følgende ord: En stor suksess!

Hagemessen 2022

Norges varemesse ble læringsarenaen for elevene ved grøntanlegg (fleksibel yrkesutdanning og Vg2 anleggsgartner) når en flott inspirasjonshage skulle istandsettes til årets Hagemesse!

Tumainiuka 2022 gjennomført!

Et stort engasjement, mye kreativitet og et solid resultat er oppsummeringen etter Tumainiuka på Kjelle videregående skole!

Tumainiuka er i gang!

"Vann for å overleve. Utdanning for å leve." er tema for årets pengeinnsamling. Skolens elever og medarbeidere er godt i gang med sine prosjekter!

Miljøfyrtårnsertifisert og utdeling av diplom

I oktober 2021 ble Kjelle vgs Miljøfyrtårnsertifisert. På gårsdagens fellesmøte kom ordfører Gudbrand Kvaal for å dele ut skolens diplom. 

Vårens vakreste eventyr!

Vårens vakreste eventyr er i gang på Kjelle vgs og elevene ved naturbruk viste stolt frem vårens første lam. 

Til toppen