Aktuelt

«Den store lærerjakten» starter snart!

Flere hundre lærerstillinger lyses ut fredag 24. mars. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

Og vinneren av beste titteboks er...

Under kreativ uke ble det laget 24 tittebokser. Nå er vinnerne kåret.  

I gang med truck-kurs!

1. mars 2023, startet Kjelle vgs sitt første truck- kurs på lang tid. Kjelle vgs ble igjen sertifisert som opplæringsbedrift på truck, gravemaskin og hjullaster (for klassene M2, M4, T1, T2 og T4) i januar 2023 og kan holde kurs fra påmelding til kompetansebevis for disse klassene.

Besøk av Amundrød Stenindustri

Vi på vg2 anleggsgartner takker for besøk av det lokale næringslivet ved Denis Stanger og Amundrød Stenindustri for innføring i ressursen norsk naturstein og hva det gir av muligheter i bruk innendørs og i utemiljøer!

Kreativ uke på Kjelle

Elevene har arbeidet med tittebokser under kreativ uke, som har blitt en spennende liten tradisjon.  

Minner for livet

Rett før vinterferien reiste en delegasjon fra Kjelle og Bjørkelangen videregående skole til Giribe i Kenya for å bli bedre kjent med bistandsprosjektet vårt; Tumaini. 

Informasjon om spørreundersøkelse skolemåltid

Det skal gjennomføres en elevundersøkelse om skolemåltid (FHI) i ukene 5-7.

Åpen kveld

Tirsdag 24. januar gjennomførte Bjørkelangen og Kjelle vgs en vellykket åpen kveld for foresatte og elever fra 10. klasse.

Ole og Kasper forteller om bilpleie og gjenvinning (TIF)

Går du i 10.klasse og er nysgjerrig på utdanningstilbudet vårt? I denne artikkelen kan du lese om Ole og Kasper som går bilpleie og gjenvinning (TIF).  

En oppdatering fra Vg2 Anleggsgartner

På Kjelle vgs har vi Vg2 Anleggsgartner som er et Vg2 løp etter Vg1 Bygg- og anleggsteknikk, men som også kan tas som kryssløp fra naturbruk. Les litt om skolehverdagen deres her: 

Til toppen