Aktuelt

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

På topp i Viken

I Viken fylkeskommune har skolenes tilstandsrapport blitt publisert, og Kjelle videregående skole viser til meget gode resultater!  

Miniatyrhager

Elevene ved grøntanlegg og Vg2 Anleggsgartner og har hatt kreativ uke der de har laget miniatyrhager.

Rødt nivå forlenges

Ut fra dagens smittebilde er det kommunelegens vurdering at rødt tiltaksnivå forlenges til man ser effekten av nasjonale tiltak og av ferieavvikling. Dette betyr at Kjelle videregående skole vil være på rødt nivå til 18.april.

Den store lærerjakten 2021

Viken fylkeskommune søker de beste lærerne til de videregående skolene! På Kjelle vgs søker vi seks nye medarbeidere! 

Oppdatert informasjon om smittetilfelle

Den positive koronatesten, som ble avlagt tirsdag var feil. Medarbeider har avlagt to negative tester etter dette, og det kan fastlås at det ikke er korona. De andre medarbeiderne har også fått bekreftet negative prøvesvar.  

Isklatring

I februar var elevene ved Vg1 Naturbruk på isklatring. 

Smittetilfelle ved Kjelle vgs

En medarbeider har testet positivt for Covid-19 på Kjelle vgs. Fem medarbeidere, deriblant rektor, er identifisert som nærpersoner og er i karantene fram til og med 25.mars. Ingen elever er berørt.

Rødt nivå frem til påske

Smittevernoverlegen i Aurskog- Høland vurderer situasjonen slik at Kjelle videregående skole er på rødt nivå fram til påskeferien.

Ungdomsbedrifter

Kjelle videregående skole har i år fem ungdomsbedrifter fra Vg2 Landbruk og gartnernæring og Vg2 Hest- og hovslagerfaget. Her kommer en liten presentasjon fra noen av de!

Til toppen