Aktuelt

Park og anleggsmessen 2022

Elevene ved Vg2 Anleggsgartner og grøntanlegg (forsterket tilbud) har vært på Park og anleggsmessa 2022 . Spesielt fokuset på grønne løsninger engasjerte elever og faglærere!

Utflukt til «Norsk matretur»

Restaurant- og matfag har vært på utflukt til «Norsk matretur» på Lørenskog denne uken. Elevene fikk se hvordan vårt eget matavfall blir  forvandlet til det mest fornybare drivstoffet som finnes.  

Sauens fordøyelsessystem

Elevene ved Vg2 Landbruk- og gartnernæring har sett på sauens fordøyelsessystem.

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Nysgjerrig på bygg- og anleggsteknikk?

Vi tilbyr Vg1 bygg- og anleggsteknikk. I Vg2 kan du velge både tømrer og anleggsgartner! 

Nysgjerrig på naturbruk?

Vi tilbyr Vg1 Naturbruk, og i Vg2 kan du både velge landbruk og gartnernæring, heste- og dyrefaget og skog og miljøfag, samt anleggsgartner (kryssløp). I tillegg kan du få studiekompetanse ved å ta Vg3 Naturbruk! 

Planleggingsdag/Nettverksdag 16. november for medarbeidere

Onsdag 16.november har medarbeidere planleggingsdag/nettverksdag. Elevene har fri denne dagen. 

Ny wifi-pålogging for elever fra torsdag

Når du som er elev kommer på skolen torsdag 3. november, kan det hende at du må logge deg på det trådløse nettverket Viken-fylke på en ny måte.

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Elevundersøkelsen

Det nærmer seg gjennomføring av elevundersøkelsen for skolens elever. Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.         

Til toppen