Aktuelt

Råvareprosjekt på Vg1 Naturbruk

Heklede sengetepper, kniver, egenproduserte pølser og lysekrone laget av gevir er noen av de flotte produktene som ble presentert på dagens utstilling.  Fotograf: Karina Hoff  

Vårtegn på Kjelle vgs

Det våres på Kjelle videregående skole, og med våren følger spennende arbeidsoppgaver for elevene.  Fotograf: Karina Hoff  

Gult nivå fra onsdag 21. april

Fra onsdag 21. april går vi over på gult nivå.

Elev-PC

Alle elever i de videregående skolene i Viken fylkeskommune skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet.  Når du skal begynne på videregående skole, må du selv sørge for å skaffe deg en datamaskin til skolestart.

Rødt nivå også uke 16

Aurskog-Høland kommune er fremdeles på risikonivå 4 ut fra smittetall. Samtidig er kommunen omfattet av strenge nasjonale smitteverntiltak også kommende uke.

På topp i Viken

I Viken fylkeskommune har skolenes tilstandsrapport blitt publisert, og Kjelle videregående skole viser til meget gode resultater!  

Miniatyrhager

Elevene ved grøntanlegg og Vg2 Anleggsgartner og har hatt kreativ uke der de har laget miniatyrhager.

Rødt nivå forlenges

Ut fra dagens smittebilde er det kommunelegens vurdering at rødt tiltaksnivå forlenges til man ser effekten av nasjonale tiltak og av ferieavvikling. Dette betyr at Kjelle videregående skole vil være på rødt nivå til 18.april.

Den store lærerjakten 2021

Viken fylkeskommune søker de beste lærerne til de videregående skolene! På Kjelle vgs søker vi seks nye medarbeidere! 

Oppdatert informasjon om smittetilfelle

Den positive koronatesten, som ble avlagt tirsdag var feil. Medarbeider har avlagt to negative tester etter dette, og det kan fastlås at det ikke er korona. De andre medarbeiderne har også fått bekreftet negative prøvesvar.  

Til toppen