I gang med truck-kurs!

1. mars 2023, startet Kjelle vgs sitt første truck- kurs på lang tid. Kjelle vgs ble igjen sertifisert som opplæringsbedrift på truck, gravemaskin og hjullaster (for klassene M2, M4, T1, T2 og T4) i januar 2023 og kan holde kurs fra påmelding til kompetansebevis for disse klassene.

Instruktør på truck er Kenneth Bergersen. Jørgen Moseby Sandnes er instruktør på gravemaskin. Hans Ivar Blystad er faglig leder for opplæringen i alle klasser. Både Kenneth og Jørgen har kurset seg til instruktører og Hans Ivar har tatt kurs som faglig leder. Sten Aage Aaserud og Thomas Sandbækbråten er med som ressurspersoner i arbeidsgruppa som planlegger de forskjellige kursene. Første kurs på truck startet med 3 elever og 1 medarbeider, som gjennomførte modulen om arbeidsmiljø, ansvar og konsekvenser den 1.- og 6. mars 2023. Elevene må gjennom 4 moduler totalt og bestå både teoretiske prøver og praktisk prøve før kompetansebevis kan skrives ut.

elever og medarbeidere som står sammen, tre elever holder diplom - Klikk for stort bildeUtdeling av diplom for gjennomføring av modul 1 Karina Hoff
Til toppen