Aktuelt

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Vg2 anleggsteknikk med nytt arbeidstøy

Vg2 anleggsteknikk klassene ble dresset opp med flott nytt og godt synlig arbeidstøy.

Regler for nærkontakter til Covid-19 smittede

Jeg er definert som nærkontakt til en som har fått påvist Covid-19. Hva gjør jeg?  

Elever dokumenterer nå selv fravær i Visma Inschool(ViS)

Elevene legger nå selv inn dokumentasjonen på fravær(som har vært) ved å laste den opp i VIS. Det skal ikke leveres dokumentasjon på fravær på papir til skolen. Fremtidig fravær meldes ved å klikke på Elever > Fravær > Fremtidig fravær.

Utfordringer med trådløst nett

Fra skolestart har det vært store utfordringer med trådløst nettverk på skolen. Det settes inn tiltak for å forbedre situasjonen. Dette vil dessverre ta noe tid, men det vil bli bedre utover høsten.

Koronainfo 02.09

Vi har i løpet av torsdagen fått informasjon om to nye smittetilfeller på skolen. I samråd med kommuneoverlegen har vi gjennomført hurtigtesting av elevenes nærkontakter (ringtesting). Vi fortsetter strategien med å hurtigteste hele berørte klasser og grupper også i morgen fredag. Berørte elever vil også få med seg utstyr til hjemmetesting i løpet av helgen. Hurtigtestingen har så langt fungert bra og har til hensikt å begrense bruk av karantene. Elevene kan gå tilbake til klassene sine etter negativt testresultat. Tester de positivt går de hjem og bestiller ordinær test. Foreløpig er det rektor, adm.sjef og studierektorene som har administrert testene.  

Har du spørsmål om skoleplass, ventelister og inntak?

Her er informasjon for deg som står på venteliste ved Kongsberg videregående skole eller ønsker å registrere deg på lokal venteliste.

Tv-aksjonen 2021

Kongsberg Videregående skole vil bidra til årets Tv-aksjon

Ingen elevparkering på skolen

På grunn av byggearbeidene med nytt skolebygg på Flåtaløkka, vil det være betydelig færre parkeringsplasser ved skolen

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Til toppen