Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Vi markerer mangfoldet med å pynte med regnbueflagget

  På kongsberg vgs skal det være plass for alle.

Åpning av nye verksted og klasserom på Elektrofag

Da har vi hatt en høytidelig åpning av de nye elektroverkstedene og klasserommene. Alle elevene ble samlet i kantina for taler og boller og saft. Avisen Laagendalsposten kom og lagde reportasje. Etterpå var det omvisning rundt i de nye lokalene til elektro

Bronsemedalje til Oliver-Mathias Kongsgård Hansen

  Oliver-Mathias Kongsgård Hansen tok i forrige uke bronsemedalje i VM i thaiboksing i Abu Dhabi. Oliver (18) er elev i 3IDA ved Kongsberg vgs. Klassen feiret og markerte dette med hurrarop og kake da Oliver kom tilbake på skolen tirsdag.

Tilbake til vanlige fraværsregler fra høsten

Regjeringen gjeninnfører de vanlige fraværsreglene i videregående skole og på ungdomsskole fra høsten 2022.

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Oppretter ekstra klasse til bygg- og anleggsteknikk

Det er behov for mer arbeidskraft i bygg- og anleggsbransjen. Ved Kongsberg videregående skole utvides tilbudet allerede til høsten. En vinn-vinn-situasjon for bransje og ungdommer, mener fylkesråd for utdanning og kompetanse Heidi Westbye Nyhus (Ap).

Angående rettssak mot tidligere lærer

- Jeg kan bekrefte at en tidligere lærer ved skolen står tiltalt for å ha hatt et seksuelt forhold til en av skolens elever og en for tett relasjon til en annen. Skolen tok umiddelbart kontakt med politiet så snart vi ble varslet om saken, og arbeidsforholdet ble avsluttet, opplyser rektor Hanne Merete Hagby.

Kongsberg vgs. har blitt en universitetsskole!

  Mandag 9.mai ble avtalen med Kongsberg vgs. og Universitetet i Sørøst-Norge underskrevet. Signeringsfesten ble avholdt på undervisningsbygget Maren Handler. 

Besøk til Stortinget

  Elever som har faget "Politikk og menneskerettigheter" har sammen med lærer Petter Kristian Bay vært på besøk til Stortinget der de blei tatt imot av stortingsrepresentant Even Røed.

Til toppen