Aktuelt

EM i skogbruksferdigheter

I perioden 31. mai – 3. juni skal Kongsberg vgs arrangere EM i skogbruksferdigheter for skoleelever i alderen 18 – 25 år.

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2022 eller tidligere? Da tilbyr Viken gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2023! 

Hovedprosjekt til VG2 TIF Plast & Kompositt er overlevert!

En elevkonkurranse om å levere den beste GDPR - skjerm i karbon som skal skjerme for innsyn i papirer og lignende av besøkende som kommer til skranke.

KonsertPluss Torsdag 30.mars kl. 18:00

Musikklinja på Kongsberg vgs. holder konsert 30.mars kl. 18:00 i Musikkteateret. 

Våre elever gjorde det bra på fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter

I går gjorde våre elever det stort på fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter i Vikersund hoppsenter. Det var over 100 ungdomsbedrifter fra videregående skole i Buskerud krets som deltok. Fra Kongsberg videregående var det med 11 ungdomsbedrifter. 

Fagdag på Holocaustsenteret

På kvinnedagen 8.mars reiste 3STD og 3STE til Holocaustsenteret og tilbrakte dagen med foredrag, etiske vurderinger og utstillinger om Holocaust og hverdagsrasisme.

Thomas Landås Eriksen er ny rektor ved Kongsberg videregående skole

Eriksen har jobbet på Kongsberg videregående skole de siste ni årene, den siste tiden som konstituert rektor. Han tiltrådte stillingen 1. mars. 

Ocean Space Race Kongsberg 2023

Båtkonkurranse for teknologi og forskningslære-elever

Fysikk-klassen har besøkt CERN i Sveits

13-16. Januar var fysikklassene på studietur til Sveits og Frankrike der vi blant annet besøkte CERN som er verdens største forskningsinstitusjon. Vi ble møtt av utrolig hyggelige guider som selv jobber eller har jobbet på CERN. De viste en genuin interesse for det de driver med og videreformidlet kunnskapen og arbeidet.

Besøk av bistands- og utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim

I dag har naturbruk og skog hatt besøk av bistands- og utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim og Ordfører Kari Anne Sand.