Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Vil du bli en Sexpert?

Sexpertene er en serie om sex og seksualitet, som skal lages for Discovery +/TVNorge. Til denne serien søker vi tre deltagere fra din skole. (Dvs. du må være elev på Kongsberg vgs. høsten 21)

Karbonkajakken er nå ferdig!

Klassen 2POA (Plast og kompositt) har hatt som hovedprosjekt i år å støpe en kajakk i Karbon.

Har du spørsmål om skoleplass, ventelister og inntak?

Her er informasjon for deg som står på venteliste ved Kongsberg videregående skole eller ønsker å registrere deg på lokal venteliste.

Undervisning uke 21

Maurits Hansen, Maren Handler, Åslandgate, Kongsgårdmoen og Teknologiparken: Ingen endring – alle på skolen i henhold til timeplanen Eksamen og privatisteksamen går som normalt på Tinius.    

Elever fra Kongsberg vgs skal til NM for ungdomsbedrifter

Seieren i årets fylkesfinale for ungdomsbedrifter gikk i år til Techlads UB fra 3DNA. De vant i kategorien "Beste Innovasjon", og går deretter videre til finalen i Norgesmesterskapet.

Vi har laget film om skolen vår!

Kongsberg vgs er en stor skole med mange utdanningsprogram å tilby. Derfor har vi laget en film som gir deg ett lite innblikk i hva du kan velge og hvorfor du bør søke deg hit.

VIP - Veiledning og informasjon om psykisk helse på VG1.

Skoleprogrammet VIP er et helsefremmende og forebyggende tiltak for vg1 elever. Det eies av Vestre Viken HF og får støtte av Helsedirektoratet.

Har du lyst til å jobbe på Kongsberg videregående skole

Fra høsten av har vi mange spennende stillinger som kanskje er aktuelle for deg?

UNGdata undersøkelsen - info til foresatte

I ukene mellom vinterferien og påskeferien vil Kongsberg videregående skole gjennomføre UNGdata undersøkelsen i klassens time. Kontaktlærerne får egen instruks sammen med engangskoder til elevene i klassen sin fra avdelingsleder.

Til toppen