Aktuelt

Oppretter ekstra klasse til bygg- og anleggsteknikk

Det er behov for mer arbeidskraft i bygg- og anleggsbransjen. Ved Kongsberg videregående skole utvides tilbudet allerede til høsten. En vinn-vinn-situasjon for bransje og ungdommer, mener fylkesråd for utdanning og kompetanse Heidi Westbye Nyhus (Ap).

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Angående rettssak mot tidligere lærer

- Jeg kan bekrefte at en tidligere lærer ved skolen står tiltalt for å ha hatt et seksuelt forhold til en av skolens elever og en for tett relasjon til en annen. Skolen tok umiddelbart kontakt med politiet så snart vi ble varslet om saken, og arbeidsforholdet ble avsluttet, opplyser rektor Hanne Merete Hagby.

Kongsberg vgs. har blitt en universitetsskole!

  Mandag 9.mai ble avtalen med Kongsberg vgs. og Universitetet i Sørøst-Norge underskrevet. Signeringsfesten ble avholdt på undervisningsbygget Maren Handler. 

Besøk til Stortinget

  Elever som har faget "Politikk og menneskerettigheter" har sammen med lærer Petter Kristian Bay vært på besøk til Stortinget der de blei tatt imot av stortingsrepresentant Even Røed.

Bøker til påsken

Mangler du bøker å lese til påsken? Da har vi laget en liten liste med anbefalte bøker for ferien. 

Arbeidet med tilbygget går framover

Forrige uke kunne arbeiderne hos Bache Stor-Oslo feire med Kranselagskake. Tilbygget til undervisningssted Tinius Olsen, har endelig fått tett tak.

Teknologi og forskningslære på Ocean Space Race i Trondheim

Teknologi og forskningslære konkurrerte med egenbygde fjernstyrte båter i havbassenget på marinteknisk senter på NTNU i Trondheim.

Eksamen avlyses

Regjeringen har bestemt at de fleste av vårens ordinære eleveksamener i grunnskole og videregående skole avlyses.

Informasjon om vaksine til smittsom hjernehinnebetennelse

I år vil ikke vaksinen for smittsom hjernehinnebetennelse være gratis.

Til toppen