Aktuelt

Koronainfo 02.09

Vi har i løpet av torsdagen fått informasjon om to nye smittetilfeller på skolen. I samråd med kommuneoverlegen har vi gjennomført hurtigtesting av elevenes nærkontakter (ringtesting). Vi fortsetter strategien med å hurtigteste hele berørte klasser og grupper også i morgen fredag. Berørte elever vil også få med seg utstyr til hjemmetesting i løpet av helgen. Hurtigtestingen har så langt fungert bra og har til hensikt å begrense bruk av karantene. Elevene kan gå tilbake til klassene sine etter negativt testresultat. Tester de positivt går de hjem og bestiller ordinær test. Foreløpig er det rektor, adm.sjef og studierektorene som har administrert testene.  

Har du spørsmål om skoleplass, ventelister og inntak?

Her er informasjon for deg som står på venteliste ved Kongsberg videregående skole eller ønsker å registrere deg på lokal venteliste.

Tv-aksjonen 2021

Kongsberg Videregående skole vil bidra til årets Tv-aksjon

Ingen elevparkering på skolen

På grunn av byggearbeidene med nytt skolebygg på Flåtaløkka, vil det være betydelig færre parkeringsplasser ved skolen

Karbonkajakken er nå ferdig!

Klassen 2POA (Plast og kompositt) har hatt som hovedprosjekt i år å støpe en kajakk i Karbon.

Har du spørsmål om skoleplass, ventelister og inntak?

Her er informasjon for deg som står på venteliste ved Kongsberg videregående skole eller ønsker å registrere deg på lokal venteliste.

Undervisning uke 21

Maurits Hansen, Maren Handler, Åslandgate, Kongsgårdmoen og Teknologiparken: Ingen endring – alle på skolen i henhold til timeplanen Eksamen og privatisteksamen går som normalt på Tinius.    

Elever fra Kongsberg vgs skal til NM for ungdomsbedrifter

Seieren i årets fylkesfinale for ungdomsbedrifter gikk i år til Techlads UB fra 3DNA. De vant i kategorien "Beste Innovasjon", og går deretter videre til finalen i Norgesmesterskapet.

Vi har laget film om skolen vår!

Kongsberg vgs er en stor skole med mange utdanningsprogram å tilby. Derfor har vi laget en film som gir deg ett lite innblikk i hva du kan velge og hvorfor du bør søke deg hit.

VIP - Veiledning og informasjon om psykisk helse på VG1.

Skoleprogrammet VIP er et helsefremmende og forebyggende tiltak for vg1 elever. Det eies av Vestre Viken HF og får støtte av Helsedirektoratet.

Til toppen