Aktuelt

Arbeidet med tilbygget går framover

Forrige uke kunne arbeiderne hos Bache Stor-Oslo feire med Kranselagskake. Tilbygget til undervisningssted Tinius Olsen, har endelig fått tett tak.

Teknologiuka

Takk til våre lærere Inga Hanne Dokka, Tom Andre Hansen og Wegard Skistad. De har sammen med sine elever i fysikk samt teknologi og forskningslære skapt masse entusiasme og villig lært bort masse god kunnskap til over 400 elever i 8. klasse og nesten 300 elever i 2. klasse i Kongsberg kommune.

TAKK for den viktige jobben dere har gjort

Sammen har dere samlet inn 47 182 kroner! Det gjør en forskjell for mange barn i PLAN sitt arbeid.

Solidaritetsløpet

Torsdag 21.oktober gjennomførte elevene på Kongsberg vgs. et solidaritetsløp i forbindelse med årets Tv-aksjon. Under finner dere noen bilder fra løpet.

Vi står sammen

Det ufattelige som har skjedd i Kongsberg preger oss alle. Selv om ingen av våre elever eller ansatte er direkte berørt av hendelsen, er dette en tragedie vi alle er i og sammen om.

Årets Tv-aksjon er i gang på Kongsberg vgs

Elevrådet på Kongsberg VGS engasjerer seg i årets TV-aksjon.  

Elever dokumenterer nå selv fravær i Visma Inschool(ViS)

Elevene legger nå selv inn dokumentasjonen på fravær(som har vært) ved å laste den opp i VIS. Det skal ikke leveres dokumentasjon på fravær på papir til skolen. Fremtidig fravær meldes ved å klikke på Elever > Fravær > Fremtidig fravær.

Ingen elevparkering på skolen

På grunn av byggearbeidene med nytt skolebygg på Flåtaløkka, vil det være betydelig færre parkeringsplasser ved skolen

Vi har laget film om skolen vår!

Kongsberg vgs er en stor skole med mange utdanningsprogram å tilby. Derfor har vi laget en film som gir deg ett lite innblikk i hva du kan velge og hvorfor du bør søke deg hit.

VIP - Veiledning og informasjon om psykisk helse på VG1.

Skoleprogrammet VIP er et helsefremmende og forebyggende tiltak for vg1 elever. Det eies av Vestre Viken HF og får støtte av Helsedirektoratet.